A zabierz, w końcu musi Ci ktoś teczkę po pracy do domy zanieść.![]()
Mimo, że w tv często leci, to kilka lat temu zakupiłem całą kolekcję na DVD, Zmienników również. To obowiązkowa pozycja w kolekcjiTe "Alternatywy 4" mogliby wypuścić na Blu-ray.
Trzeba będzie nagrać to z TVP HD.
2 odcinki co tydzień czyli w miesiąc puszczą całość...
Właśnie miałem o to pytać, ale jak się domyślam zestaw tych zacnych filmów trafi na niebieskie krążki (?) Przynajmniej mam taką nadzieje.
Mimo, że w tv często leci, to kilka lat temu zakupiłem całą kolekcję na DVD, Zmienników również. To obowiązkowa pozycja w kolekcji![]()
Też mam taką nadzieję, na szczęście coraz więcej klasyki poprawiają i wydają na niebieskich nośnikach. Jest szansa, że tutaj też tak będzie, tym bardziej, że mogliby na tym sporo zarobić, bo takich zakręconych jak my nie brakujeWłaśnie miałem o to pytać, ale jak się domyślam zestaw tych zacnych filmów trafi na niebieskie krążki (?) Przynajmniej mam taką nadzieje.
W ogole jest tyle zacnych komedii z tamtych czasów, że grzech ich nie mieć na półce![]()
Kurcza szyja... nie lubię takich rankingów...Skandynawia (część)
No ale dobra ...z pewnością ten co go w gifie dałeś Mads Mikkelsen,Jesper Christensen,Trond Espen Seim, Stellan Skarsgård i syn Gustaf Skarsgård, Nikolaj Coster-Waldau, Anders Danielsen Lie, Darri Ingolffson, Renny Harlin, Viggo Mortensen.
To oczywiście przebazgrałem z filmów, które są dobre.![]()
Zamachowskiego też miło się oglądało, ale wpadł w szpony i jakoś ostatnio przycichł.
Też mam taką nadzieję, na szczęście coraz więcej klasyki poprawiają i wydają na niebieskich nośnikach. Jest szansa, że tutaj też tak będzie, tym bardziej, że mogliby na tym sporo zarobić, bo takich zakręconych jak my nie brakuje![]()
Noe - zaliczony.
Gdyby nie R.Crowe, czy Hopkins to tak gdzieś w połowie bym wyłączył.
Ktoś tam gdzieś napisał, że film daje do myślenia, to gratuluje.
Ciśnie mi się kilka słów więcej, ale sobie daruje.
Jednym słowem nie polecasz?
Mnie trafia, że ostatnio jest tak niewiele dobrych filmówTylko rozdmuchany marketing, masa efektów, spora sprzedaż, ale film mierny. I tak z każdą nowością...
Noe - zaliczony.
Gdyby nie R.Crowe, czy Hopkins to tak gdzieś w połowie bym wyłączył.
Ktoś tam gdzieś napisał, że film daje do myślenia, to gratuluje.
Ciśnie mi się kilka słów więcej, ale sobie daruje.
.... dwa to kwestia kto za ile kupił, bo moim zdaniem jak ktoś kupił za 30 zł to naprawdę film jest do obejrzenia i gdzieś czytałem że dosyć dobrze się sprzedaje więc komuś jednak się podoba ten film inaczej ludzie nie wydawaliby po 99 zl..