Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Poza świetnym humorem, filmy z epoki słusznie minionej mają dla mnie dodatkową wartość historyczną ;)
Ale spróbujcie teraz wytłumaczyć młodszemu pokoleniu, że tak kiedyś było, tzn. że był okres gdzie nic nie było :)
Choć ostatnio w NY kolejki jak za czasów komuny... dzisiaj szumna premiera nowego "ogryzka" i ludzie stoją od 1.09. Czytałem, że niektórzy mają zamiar spędzić w kolejce 18 dni, do czasu premiery handlowej... masakra jakaś:D

Henry

Active member
Bez reklam
Henry wytłumacz gimbazie, że nie było tel. komórkowych!
( Co do USA)Jakby mieli za czym stać. :D

Wytłumacz, że słodyczy nie było ;)

a propos USA
Tymczasem w USA już ustawiają się kolejki po iPhone’a 6, którego Apple jeszcze nawet nie zapowiedziało…
View attachment 10348

Przypomniała mi się jeszcze jedna genialna scena w związku z kolejkami

[youtube]sqiXby24Yvo[/youtube]

Ostatnia edycja:

jarjar82

New member
Ja pitole ...ludzie domów nie macie :) jak się tu wstrzelić w temat kiedy tu ruch większy niż na Onecie :p

Wczoraj przysnąłem na familijce pt "LEGO" dziś go skończę ....jak do tej pory, mogę pochwalić dźwięk i nawiązania do popkulturowej papki :) ( oczywiście film z oryginalną ścieżką dźwiękową )

Stary dziad ze mnie, ale jakoś ostatnimi czasy ...wole pełne humoru animacje od powielanych scenariuszy mega produkcji.

Ktoś oglądał "The Croods" ? bogata animacja i do tego przyjemna w 3D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kto mi zdjęcie Emmy usunął ? :evil:

emma-watson-sofia-vergara-gif.gif

Te "Alternatywy 4" mogliby wypuścić na Blu-ray.
Trzeba będzie nagrać to z TVP HD.
2 odcinki co tydzień czyli w miesiąc puszczą całość...

Henry

Active member
Bez reklam
Krudowie bardzo fajny :)
Co do Lego,witajcie w klubie,nie dałem rady.Nie wiem dlaczego,bo przecież lubię te klocki...Może kiedyś wrócę...
Podpisuję się, ja nawet w kinie przysnąłem, a nawet na kacu nie byłem :(
Ale dzieciaki były zachwycone, więc ostatecznie wszyscy wyszliśmy zadowoleni z kina :D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Edi ten film "SAUNA" chyba też zobaczę,bo wydaje się mieć klimat jaki lubię...:-D
Widzę ogólnie że jesteś obcykany w tych nieamerykańskich produkcjach :)

Do góry