Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

alkebab

New member
Ja sobie obejzalem filmik Milion sposobow jak zginac na dzikim zachodzie. Nawet przyjemna komedyjka i przyjemnie sie ogladalo. Pewnie dlatego, ze grala w nim Charlize Theron mmmmmhyyyy :) dobrt byl motyw z Emetem Brownem w szopie :)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja sobie obejzalem filmik Milion sposobow jak zginac na dzikim zachodzie. Nawet przyjemna komedyjka i przyjemnie sie ogladalo. Pewnie dlatego, ze grala w nim Charlize Theron mmmmmhyyyy :) dobrt byl motyw z Emetem Brownem w szopie :)

Jest fajna aktorka to fakt, teraz chyba jakies perfumy reklamuje - można powzdychać :)

Henry

Active member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj Noe - pod względem obrazu bardzo dobrze , pod względem dźwięku również wysoki poziom, jest kilka fajnych efektów 3d.... więc reasumując nie jest film do bani jak to niektórzy pisali o nim, oczywiście wg mnie. A jak ktoś kupił za 30-50 zł to uważam że jak najbardziej wart jest tych pieniędzy i zostawienia sobie filmu na półce.

Jesteś kolejną osobą potwierdzającą, że warto najpierw samemu się przekonać i nie powielać, tego co mówią inni ;)

alkebab

New member
Babeczka z charakterem. Nie moge doczekac sie Mad Maxa :)

Attachments

• mad-max-fury-road-charlize-theron.jpg
    mad-max-fury-road-charlize-theron.jpg
    184,6 KB · Wyś: 164

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mi też się podoba, konkret jest i całe szczęście że obsadzili ją do MadMaxa, wypadnie o wiele lepiej, jak typowa odpicowana dziunia.
Na pewno film na tym skorzysta, przypomina mi w grze trochę Sigourney Weaver, a tą też bardzo lubię.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
De Behandeling (2014) - IMDb zaliczony :-D

[youtube]-YkneLHoORs[/youtube]

Jak ktoś lubi thrillery detektywistyczno-psychologiczne to strzał w dziesiątkę :-D
Pamiętacie "Labirynt" z tamtego roku,z Hugh Jacmanem ?
W mojej opinii ten film go przebił klimatem.Mocne ujęcia,zagadki,napięcie,dobre aktorstwo i muzyka,sceny w lesie,na bagnach...klimat i jeszcze raz klimat 8):-D
Takiego filmu mi brakowało.Szkoda że tak mało znane są te nieamerykańskie filmy.Na Filmweb oceniło go tylko 20 osób :(
De Behandeling (2014) - Filmweb
a "Labirynt",bo amerykański - 77 tys osób.
Naprawdę polecam tą produkcję.Jak tu mówić ze nie ma dobrych nowych filmów,trzeba tylko dobrze szukać...:)
Braciak,dzięki że poleciłeś mi tą pozycję:eek:k:
Zasłużyłeś na nagrodę...:-D

Co do "Alternatywy 4" to świetna wiadomość,mogliby jeszcze odnowić serial "Zmiennicy" :)

Ostatnia edycja:

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Tylko, ze to my się śmiejemy z tamtych czasów, młodsze pokolenie nie rozumie tamtego humoru :)
Mad Maxa też z chęcią obejrzę, chociażby ze względu na Charlize, ale nietylko :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Jesteś kolejną osobą potwierdzającą, że warto najpierw samemu się przekonać i nie powielać, tego co mówią inni ;)

Ja też mogę polecić Noego. Mi się film podobał, miał klimat. Niektóre zdjęcia są genialne... rodem z programów przyrodniczych, ci co widzieli wiedza o czym mówię 8)

Do góry