Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Na to na pewno idę do kina 8)

10653839_846521988721612_441103864270711190_n.jpg

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Tak sobie pomyślałem że mogliby też nakręcić nowego Hulka :)

Również bym chciał,Hulk jest u mnie w czołówce :DJednak to szybko nie nastąpi...
Mogliby również zrobić "Watchmen 2",jedynka miała fajny mroczny klimat...

Na 2015r są zapowiedziane 3 filmy od Marvel'a :

Maj - "Avengers: Age of Ultron"
Czerwiec - "Fantastyczna Czwórka" - niestety już w zmienionej obsadzie...
Lipiec - "Ant-Man"
7636717.3.jpg

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Również bym chciał bo Hulk jest u mnie w czołówce :DJednak to szybko nie nastąpi...
Mogliby również zrobić "Watchmen 2", bo jedynka miała fajny mroczny klimat...

Na 2015r są zapowiedziane 3 filmy od Marvel'a :

Maj - "Avengers: Age of Ultron"
Czerwiec - "Fantastyczna Czwórka" - niestety już w zmienionej obsadzie...
Lipiec - "Ant-Man"
7636717.3.jpg

Mi jakoś Watchmen nie podszedł... ciekawy jestem czy fantastyczna czwórka to będzie jakaś kontynuacja czy też zupełnie coś nowego?
A co to będzie za film ANT -Man ?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Mogliby również zrobić "Watchmen 2",jedynka miała fajny mroczny klimat...

Watchmen, to jest jedyny film z kategorii "cudaki, przebierańcy i inne stworki", który wyjątkowo mi się podobał, mroczny, trochę dziwny, zwariowany klimat. Film raczej dla dorosłych, w przeciwieństwie do tych wszystkich Avengersów i innych cudaków.
Pisałem o nim kiedyś w tym wątku.
Gdyby inne filmy ww. kategorii były chociaż trochę w podobnym stylu, to nie miałbym nic przeciwko.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pamiętam że Ci się spodobał :grin:
Obawiam się tylko,że jakby miała powstać dwójka,to by dostała kategorię "PG-13" aby zarobić na małolatach.
Jedynka miała R-kę

No właśnie, to widać, słychać i czuć, jak to śpiewał kiedyś Kuba Sienkiewicz.
Podejrzewam że w takim Spiedermanie z R-ką mielibyśby dzikie orgie na dachach wieżowców i o wiele więcej pikanterii w scenariuszu, a jak jest to każdy widzi ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No właśnie, to widać, słychać i czuć, jak to śpiewał kiedyś Kuba Sienkiewicz.
Podejrzewam że w takim Spiedermanie z R-ką mielibyśby dzikie orgie na dachach wieżowców i o wiele więcej pikanterii w scenariuszu, a jak jest to każdy widzi ;)

Nam ten mocniejszy klimat by się zdecydowanie bardziej podobał... :D
Od Marvel"a jeszcze trylogia "Blade" i "Punisher" (1989,2004 i 2008 ) miały R-kę.

Armanig a "Ghost Rider" (jedynka) Ci się podobał ?
Było PG-13 ale nie tak cukierkowo...

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dokładnie, Ghost Rider był całkowicie inną produkcją, nie zestawiałbym go z innymi pozycjami Marvela, obsada też była jakaś ciekawsza, no i Mendez :)
Mam nawet ogromną, ciężką limitowaną figurę z G.Raidera (teraz mi przypomniałeś, bo jest schowana), Nikoś siedzi na płonącym motorze ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Moja jest inna, ale nie mogę coś znaleźć w sieci fotki.
Swoją drogą, muszę sobie odświeżyć drugą część. Kompletnie nie pamiętam o czym była, nic a nic, skleroza :)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Ghost Rider jest zajebisty. Filmy o nim (2) to dla mnie najgorsze z najgorszych ekranizacje komiksów.

Natomiast chętnie bym obejrzał film o Lobo, ostatnim Czernianinie :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
To może jednak odpuszczę, ale my tu cudze omawiamy, a tu proszę.:
"Miasto 44", jeden z lepszych rodzimych trailerów, chyba CyberMarian maczał w tym palce :)
Całkiem pozytywne zaskoczenie.
Tylko nie piszcie że już było, bo jak znam życie ktoś już wkleił, ja bynajmniej nie przypominam sobie ;)

[youtube]KEA76l3tLzM[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mi osobiście "Ghost Rider" sie podobał.Nie było to może arcydzieło,jednak charakteryzacja głównego bohatera była jedną,o ile nie najlepszą ze wszystkich zekranizowanych postaci z komiksów.W przeciwieństwie do większości nie miał kolorowej pelerynki,jak z balu przebierańców dla dzieci.
Płonąca czaszka,ktora została wykonana na podstawie prawdziwego rendgena Nicholasa,wyglądała świetnie.Do tego skóra,kolce,łańcuch,ten jego śmiech,czarny humor,no i oczywiście płonący motor : )

Dwójka była bardzo słaba...

Do tych bardziej "ponurych" ekranizacji trzeba dorzucić oczywiście "Mrocznego Rycerza".

Na "Miasto 44" czekam z niecierpliwością,tak samo jak na "Służby specjalne".Nie widziałem jeszcze "Powstania Warszawskiego " oglądał ktoś ?
Pozostałe z 2014 r. już widziałem i "Jack Strong" na razie prowadzi :)
Armanig,jak nie widziałeś,to polecam ten film.Jest na Blu-ray i gra nawet gościu z "Watchmen" :)

Do góry