Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Jak ktoś tego świra lubi tak jak ja, to proszę bardzo ;)
[youtube]Pv7lSaXyeUU[/youtube]

zwiastun filmu "20 000 dni na Ziemi", w którym spędzimy z Nickiem Cavem dzień numer 20 000 jego życia – od dźwięku budzika wczesnym rankiem do nocnego spaceru wzdłuż plaży po koncercie. W swoim filmowym debiucie Jane Pollard i Iain Forsyth łączą fikcję z prawdą, a sprawy publiczne z prywatnymi, by opowiedzieć historię jego życia.

alkebab

New member
Denzel spoko gość, zawsze lubiłem tego aktora. Księgę ocalenia oglądałem już kilka razy :) No i fajna aktoreczka Chloë Grace Moretz w Kick Ass grała mała gówniarka a teraz jak wyrosła :p

Attachments

• indeks.jpg
    indeks.jpg
    8,5 KB · Wyś: 113

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Denzel spoko gość, zawsze lubiłem tego aktora. Księgę ocalenia oglądałem już kilka razy :) No i fajna aktoreczka Chloë Grace Moretz w Kick Ass grała mała gówniarka a teraz jak wyrosła :p

No,za parę miesięcy Chloë będzie miała 18 lat...

Dla mnie z tych młodziutkich aktorek najładniejsza jest ona :grin::grin::grin::

7d5d5b9ba89e39bf9cd0290eda437bbf.jpg

boromirep

New member
Byłem na strażnikach z galaktyki pare dni temu na 3d , warto ,dobry humor , muzyka ( tzn piosenki w tle w tym filmie akurat ważny temat ) w końcu nie Rap , akcja i dobre sf takie z gadżetami ( mam na myśli broń , maski ) no i w końcu postacie bohaterów łatwo polubić choć są różni bardzo to kazdy znajdzie coś dla siebie . szkoda ze kinie nie mozna pić drinków bo bardzo pasują do tego filmu , chociaż i tak wracałem jako kierowca .

lolek126

Well-known member
Bez reklam
W październiku nowości na bluray :

1. godzilla - 01.10
2. na skraju jutra - 08.10.
3. czarownica - 15.10..

Czyżbym i w przyszłym miesiącu kupił 3 filmiki - choć można by było poczekać do SBN - będzie taniej :)
a i coś słyszałem że 29 albo 30.09 najnowszy x-men ale jeszcze nie mogę znaleźć potwierdzenia...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Druga trylogia "Terminatora" już z datami premier - Filmweb

No,no bardzo jestem ciekawy jak ta nowa trylogia wyjdzie...

W październiku nowości na bluray :

1. godzilla - 01.10
2. na skraju jutra - 08.10.
3. czarownica - 15.10..

Czyżbym i w przyszłym miesiącu kupił 3 filmiki - choć można by było poczekać do SBN - będzie taniej
a i coś słyszałem że 29 albo 30.09 najnowszy x-men ale jeszcze nie mogę znaleźć potwierdzenia...

Tak Lolek,teraz nastąpi wysyp tych filmów na Blu-ray. Transi się też zbliżają...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Druga trylogia "Terminatora" już z datami premier - Filmweb

No,no bardzo jestem ciekawy jak ta nowa trylogia wyjdzie...

Tak Lolek,teraz nastąpi wysyp tych filmów na Blu-ray. Transi się też zbliżają...

Też jestem jak Terminator wyjdzie, bo lubię te filmiki, Transi też się zbliżają tak jak napisałeś choć ja
na pewno poczekam byłem w kinie to od razu nie muszę kupować.. Ale najważniejsze że zbliża się Hobbit rozszerzona wersja :) ile ja bym dał żeby można było kupić z wersją na cały ekran, a tu na 100% pewnie będzie z pasami.. w mordę :-(
Ale co mnie dziwi że na razie nic nie słychać o niesamowitym pająku II cz. myślałem że będzie już w październiku...

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przysuń sobie fotel :-D,gorzej będzie jak oglądasz z łóżka :mrgreen:

Przede wszystkim to żałuję że nie kupiłem 65 cali tv , ale następny już na 100% będzie taki tv ... i wtedy na 65 calach z pasami będzie nawet większy obraz jak na 55 calach na całym tv, ewentualnie ta sama wielkość. A najchętniej to bym kupił 70 cali ale w takich rozmiarach prawie że nikt nie robi..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
10391410_512911715506095_2668758246536906773_n.jpg

Już się nie mogę doczekać :grin:

Budżet 250 mln $, co daje jakieś 3-4 miejsce na liście najdroższych filmów w historii...

Do góry