Lolek,przestań
Hej Kolego ja się z Tobą mogę założyć

że kupię w ciemno ten film na bluray i obraz będzie dobry albo bardzo dobry, mało tego jeśli to sony robiło to też zapewne w późniejszym terminie będzie:
wersja mastered 4k, na początek będzie wersja 2d/3d. Tak jak to było w przypadku I cz. :
Filmy Blu-Ray i Blu-ray 3D - Sklep BlueDvd.pl
Więc Kolego nie mów mi że będzie zły obraz, w jedynce obraz był dobry i dźwięk więc w dwójce myślę, że nie będzie gorzej, a może być lepiej. I mówię o jakości obrazu i dźwięku, a nie o tym czy się spodoba czy też nie - to kwestia gustu.. Bo akurat w tym aspekcie film mógł Ci się nie spodobać i to nie podlega dyskusji..
I cz. mam 2d/3d, a mastered 4k ma mój kumpel i oglądaliśmy u mnie żeby porównać i obraz jeszcze deko lepszy był niż w wydaniu 2d/3d.. ale i do tego wydania nie ma się do czego bardzo przyczepić... oby wszystkie były tak nagrywane to będzie dobrze...
A wspomniałeś o filmie Snowpiercer i inni pisali wczesniej, ja w kinie bylem za bodajże 17 zl przeżyłem natomiast jakbym miał na bluray wydać powiedzmy 80 zł albo więcej - to już jak dla mnie szkoda kasy... po zwiastunie spodziewałem się lepszego filmu..