Nie marudż, ja wiem że wszystko już było, szczególnie jak ktoś na forum siedzi te parę ładnych lat. Przerabialiśmy tv, bardzo dużo kiedyś pisałem na ten temat, amplitunery, wzmacniacze, kolumny, akustyke, kalibracje, audyssey (uff tam się działo), kable, tablety, telefony, praktycznie każdy temat został już poruszony, w zasadzie można odsyłać nowych użytkowników pod podane linki i nic nie robić.
Baza już jest spora.
Sam często powtarzam w swoich odpowiedziach "że to już było, podrzuce potem link", ale bez względu na to i tak często wywiązują się ciekawe dyskusje, a nowi użytkownicy nie czytają archiwum forum, a z tego co widzę często podejmują dyskusję i jest ok.
Sam pamiętam jak pojawiłeś się na forum i miałeś dylematy dot. sprzętu, miałeś spooore przemyślenia

a też sporo z Twoich wątpliwości juz było wcześniej omówionych, a mimo to było sympatycznie i dyskutowaliśmy namiętnie.
W tym wątku jest podobnie, ja nie ślędzę wszystkich filmów, sporo mnie omija, a dzięki tym dyskusją dowiaduje się często o ciekawych pozycjach.
No chyba że wklejamy faktycznie tylko nowości, jakieś gnioty kina niezależnego (bo zaledwie niewielki procent z nich jest warty uwagi) i raz na kilka dni komentujemy.
Ja tam lubię poczytać co mają do powiedzenia koledzy, nawet jak powtarzamy temat po raz dziesiąty, zawsze coś nowego z tego wynika