Z filmów rodem z "France" bardzo polecam "Un Prophete". Bardzo dobry film. Zaliczyłem z trzy razy. Więzienie , brutalność, mafia i td.
Armanig ja rozumiem o co chodzi ale przecież to są tylko filmy.Zobacz,czy na co dzień imponował by Ci jakiś gangster który zabija,pewnie nie a Vincent Cassel we Wrogu Publicznym nr. 1 Ci imponuje![]()
A ja polecam "HASHIKO" dog"s story. Łzy, płacz i cisza po seansu i w czasie gwarantowana.Sprawdzono. Trochę i sam zapłakał by
![]()
Czyli nie zrozumiałeś![]()
Vincent Cassel przynajmniej nie latał z bejsbolem po osiedlu, no ale dobra nie ważne.
Co do imponowania, to proszę Cię... jedyną osobą która mi może imponować jest Rocco Siffredi![]()
Bo Vincent był większym kozakiem ale pewnie za młodu też z bejsbolem latał czego nie pokazali w filmie![]()
Albo Ron Jeremy![]()
Z tych dwóch, zdecydowanie Rocco![]()
Swoją drogą, powinni go zatrudnić do 50 twarzy Greya.
Armanig zauważyłem że często zgadzamy się w niektórych tematach a w niektórych nie...Jednak cieszy mnie to,że pomimo iż się trochę znamy na forum,każdy pisze to co myśli a nie ściemnia albo siedzi cicho aby się nie narazić...Lubię ludzi prawdomównych i widzę że Ty do nich należysz![]()
Czas teraz na jakiegoś relaksującego odmóżdżacza,
[youtube]Hr1fFMp0MqU[/youtube]
Proponuję komedię![]()
Z tych nowszych to :
Rzez (2011) - IMDb
Widziałeś już ten film? Coś czuję że będzie rewelacja, kiedyś widziałem już ten trailer i jak dla mnie (szykuje się) bomba.
Rzez (2011) - IMDb
Widziałeś już ten film? Coś czuję że będzie rewelacja, kiedyś widziałem już ten trailer i jak dla mnie (szykuje się) bomba.