Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widziałem parę dni temu ten trailer ale nie wiedziałem czy go wklejać czy nie... bo to raczej chałka będzie.Dla Willisa 3 bańki $ za 4 dni pracy na planie "Niezniszczalni 3" to było za mało a gra w takich filmach...

Krzysiu to ja kiedyś pytałem o tą niebieskooką laskę.Masz namiary ?
Wiem że Tobie bardziej podobają się brunetki.Co sądzisz o urodzie już bardziej dojrzałej Vanessy Hudgens ? Vanessa Hudgens talks 'Gimme Shelter' and quotes 'The Neverending Story' - YouTube

Co do nowych Transów to @lolek126 mnie pocieszył :)Jednak gdy będę oglądał czwórkę to obowiązkowo dzień wcześniej odświeżę sobie trójeczkę aby mieć lepsze porównanie...

Tutaj coś nowego.Ciekawie jak wypadnie druga część...
[youtube]B45XU3v9sPw[/youtube]

NormanES

New member
I ja też po pokazie Transformers 4 w IMAX 3D.
Powiem krótko:
Film jak zwykle nie rozczarował mnie pod względem efektów wizualnych i dźwiękowych (naprawdę wgniata w fotel) i... nie rozczarował mnie pod względem fabuły, bo niczego wielkiego się po nim nie spodziewałem. Z zapowiedzi reżysera pozostało niewiele ale i tak dla mnie to niewiele zmienia. W czasach, w których tego typu filmów jest na potęgę, to nawet "nieambitne" kino trzeba dobierać z rozwagą. Jeżeli ktoś chce czekać na blu to naprawdę radzę udać się do kina. A jak ktoś ma pod nosem IMAX to bez dwóch zdań niech idzie tam!

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Osobiście wolałbym aby więcej filmów s-f miało kategorię R
Tłumacz Google

tak jak np.Matrix,Watchmen,Efekt motyla,Blade,12 Małp,Terminator,Dystrykt 9,Obcy,Prometeusz,Equilibrium,Łowca Androidów,Księga ocalenia,Pitch Black,Elizjum,Moon i wiele wiele innych...
Wtedy filmy przeważnie są dobre,z kategorią PG13 jest różnie ale zazwyczaj więcej jest tych dziecinnych...
Rodzaj kategorii można odszukać na stronie IMDb pod tytułem filmu http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Właśnie przeczytałem że "Niezniszczalni 3" będzie miało niestety kategorię PG13.Przypominam że poprzednie części miały R-kę.Lipa się robi w kinie,coraz więcej osób chce zarabiać na małolatach.Niedługo horrory będą wychodzić w PG13...

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ten gość z drugiego linku, to Aries Spears. Niezłe ziółko, ma rewelacyjne StandUp'y. Lubie nasze kaberety, w tym kilku komików, np. Górskiego, ale te w stanach to kompletny odjazd :) Sporo jest w sieci, takze z napisami, polecam, bo to nie ma nic wspólnego z tym co widzimy w naszej TV. Przede wszystkim w tych występach, nie ma tam żadnej cenzury i poprawnosci politycznej.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Abelard jest chyba nr. 1, niczym sie nie patyczkuje, a o to własnie chodzi. Mimo wszystko, ci w stanach, dają o wiele bardziej popalić, jest więcej luzu, a publicznośc szaleje, a nie siedzi jak mruki na kazaniu. Wkleilbym linki, ale jak znam życie to "szlachta" zostanie urażona :)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Widziałem parę dni temu ten trailer ale nie wiedziałem czy go wklejać czy nie... bo to raczej chałka będzie.Dla Willisa 3 bańki $ za 4 dni pracy na planie "Niezniszczalni 3" to było za mało a gra w takich filmach...
Jakby to napisać, by gromy nie poleciały, ale pewnie i tak polecą. Nie jestem fanem niezniszczalnych, uważam ten film raczej za małą ...hałę. Wg mnie to była próba zarobienia kasy, więc wzięli same dobre nazwiska, postrzelali się, dali parę razy w mordę i nic poza tym z tego nie wyszło. Ale to tylko moje zdanie. Film obejrzałem z przyjemnością, ale nie wrócę do niego.
Zgodzę się z Toba, że The Prince tez mi cos zalatuje kiczem, ale zobaczymy.

Krzysiu to ja kiedyś pytałem o tą niebieskooką laskę. Masz namiary?
Czy to nie jest teraz ta z okładki CKM: Monka Synytycz?

Wiem że Tobie bardziej podobają się brunetki.Co sądzisz o urodzie już bardziej dojrzałej Vanessy Hudgens ? Vanessa Hudgens talks 'Gimme Shelter' and quotes 'The Neverending Story' - YouTube
Zawsze powtarzam, że kolor włosów nie jest dla mnie priorytetem, bo znam wiele pięknych i atrakcyjnych blondynek, ale Vanessa jest bardzo ładna, co do figury, to jednak niekoniecznie mój ideał, ale chętnie porozmawiam na te tematy w zamierającym temacie +18 :D

Attachments

• jpeg_33336_monikaszajawka.jpg
    jpeg_33336_monikaszajawka.jpg
    42,5 KB · Wyś: 153
Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
To ja moze zadam pytanie odnosnie kina :) jak myslicie czy ten sam film puszczony w kinie z dubbingiem jest tak samo efektowny pod wzgledem dzwieku jak ten sam film w wersji oryginalnej? Czy tez bedzie roznica tak jak jest to w przypadku filmow na bluray?

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pewnie będzie podobnie jak na blu, z tym że w kinie raczej trudno wychwycić te różnice, a nawet nie ma jak porównać bezpośrednio.

FFooXX5

Klub HDTV.com.pl
VIP
na pewno w przypadku transów straci się niepowtarzalne głosy bohaterów, głównie robotów a w szczególności Optimusa:)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
A te Transy w kinie, to z dubbingiem? Bo jezeli tak, to... szkoda gadać.
Dla dzieciaków może dobre, chociaż powinny sie uczyc języka, ale sam w sobie dubbing to kastracja filmu, ale o tym juz pisalismy wiele razy.

Do góry