Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Ale ! Panowie jako smaczek Scarlett Johansson w Avengers 2! W Kapitanie Ameryce 2 pokazała klase:) zreszta w jedynce też.. tutaj postać trafiona w dzieśiątkę.
scarlett-johansson-105a.jpg

O ile Megan znała się na autach i miała kryminalną przeszłość w TR 1, w 2ce też miała "pazur" to w 3ce słodki Aniołek Victorii Secret po prostu był.. Nie ukrywam, że lubie jak Panie oprócz urody mają zadzior. Gdyby następczynie Megan miały lepsze role może bardziej by mi zostały w pamięci :)

spinacz66

New member
Bez reklam
Scarlett to Allen wypromował tylko ciekawe jakim kosztem.czy ona taka boska jest? Megan i Mila Kunis mi sie bardziej podobaja

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Jest tylko kilka aktorek/modelek ktorych nie trawie, mam tu na mysli glownie urode, a w tym wypadku takze styl.
Jedną z nich jest wlasnie Scarlett Johansson. Na tym foto jeszcze jakos wyszla, ale ogolnie to przecietniak, do tego irytujaca. Gdzie jej do uroku Jessici Alby.

tdx

New member
Bez reklam
w Don Jonie faktycznie wypadła beznadziejnie (wyglądała jak po operacji plastycznej) ... W Lost in Translation mi się podobała... a może to muzyka AIR :)

spinacz66

New member
Bez reklam
Fajna młoda 20 latka odkryta w Budapeszcie tylko ciekawe jaki ma przebieg na liczniku :razz::razz:
Piramida ty tak wyszukujesz dupy powinieneś firmę czy agencię utworzyć w poszukiwaniu młodych talentów

Ostatnia edycja:

spinacz66

New member
Bez reklam
to bież się za nią po co talent ma się marnować a jak sobie nie poradzisz to pisz na priva do mnie na kobietach to ja się znam lepeije niż nie jeden ginekolog jakos dojade do cb sprawdzimy ją razem :D oczywiście żartuję

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ostatnia edycja:

spinacz66

New member
Bez reklam
Od babci to ja bym wolą młodą zbadać do seniorów nie posiadam kwalifikacji :D masz na myśli esit? bo jest ładna fakt bo twój link się nie wyświetlił

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Widzę że kolega ma trochę podobny gust do mojego.Wybierz jakąś fajną koleżankę i przyjedź,to się powymieniamy i pobadamy :)

Zmieniłem ten link.

Do góry