Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Mam się do ciebie przejechać?! :D

Ciekawa perspektywa, zastanawia mnie czy na dłuższą metę oglądanie nie będzie męczące.... z chęcią obejrzę ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Kino do piwka :-D
Niezła obsada.Jest nawet i ulubienica Bubafat,tylko nie wiem czy Alicia Vikander i Rosamund Pike się nie obrażą,gdy będzie ją oglądał...:p:mrgreen::-D;)

[youtube]naEzEQTv9tQ[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bierz wszystkie. :mrgreen:

post-66537-friends-joey-yeah-baby-gif-img-wNg7.gif

:mrgreen:

...ale rozumiem,że to tylko część Twojego haremu,bo przecież wszystkich Ci nie zabiorę ;)

Już zaliczyłeś "Zjawę"? Czy dalej seriale oglądasz? :grin:

"Zjawy" jeszcze nie widziałem.Myślę że obejrzę dopiero za jakieś 1.5 miesiąca...:wink:

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Zaliczylem Blackhat :) zaskakująco fajne - myślałem że gniot po recenzjach, a się okazało że było przyjemnie. Warunek: olać głupoty scenariusza. Do tego av super :)

Zaliczony Adwokat Scotta. Recenzje baaaardzo słabe. A film nie aż tak słaby. Aczkolwiek nie powala. Średniak na JEDEN raz. Av znów super. Szczególnie obraz - jeden z najlepszych jakie widziałem. Na równi z Oblivionem czy Elysium. Do tego zdjęcia Wolskiego.

Sherlock i upiorna panna młoda - DNO. Serial znakomity, ale ten odcinek specjalny porażka.

Pierwszy odcinek drugiego sezonu Fargo - intrygujący. Świetne zdjęcia. I Jack Strong w roli głównej :)

8 odcinków Gomorry - wow. Ale przemiana jednego z bohaterów. Od glupka do herszta. Mocne. Jeszcze 4 odcinki.

Edit: i zostały mi tylko 2 odcinki Gomorry :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Suburra - zaliczona
Suburra (2015) - Filmweb
Panowie, rewelacja, kto nie widział niech ogląda.
Jest klimat, świetna muzyka (a konkretnie "wstawki" o których często wspominam), jest gangsterka, miłość, seks, narkotyki, polityka, religia i dzikie węże.. ;)
A mówiąc poważnie, świetne europejskie kino. Miła odmiana.
Coś mi świta, że już ktoś tutaj opisywał wrażenia, ja bynajmniej nic nt. filmu (świadomie) nie czytałem.
Stawiam na równi z moimi ulubionym Francuskimi pozycjami.
Polecam.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida - Criminal może być fajny - obsada fajna -przynajmniej dla mnie ...wszystkich ich lubię :) ....
A ja wczoraj kolejny odcinek Pacyfik obejrzałem i nie mogę się nadziwić że ten serial jest tak świetnie zrobiony pod względem obrazu i dźwięku, same zdjęcia są tak realistyczne plus wygląd tych żołnierzy jest tak realistyczny jakby naprawdę brali udział w wojnie. Każdy wybuch bomby, moździerza, wystrzał jego jest tak odczuwalny - nie mogę się nadziwić że to się ogląda z tv, a nie z płyty BR i to dobrze nagranej pod względem dźwięku. świetny serial..
Serial wyprodukowany przez Toma Hanksa, Stevena Spielberga i Gary'ego Goetzmana......

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Suburra - zaliczona
Coś mi świta, że już ktoś tutaj opisywał wrażenia, ja bynajmniej nic nt. filmu (świadomie) nie czytałem.
Polecam.
Było, było, niejedna osoba już opisywała ;)

Jest klimat, świetna muzyka (a konkretnie "wstawki" o których często wspominam)....
Widzę, że prawie każdy, kto widział zwraca uwagę na oprawę i wysoką ją ocenia :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
"Suburrę" już jakiś czas temu wpisałem na listę swoich ulubionych filmów z 2015r :) Armanig,jak Ci się spodobał klimat,to polecam serial "Gomorra" (na razie 12 odcinków).Bardzo dużo podobieństw...i ten sam reżyser :)

Ja tymczasem dorzucam kolejny film do ulubionych z 2015r :
Trumbo (2015) - IMDb
Jest to historia scenarzysty Daltona Trumbo,który z pewnych powodów zostaje wpisany na czarną listę Hollywood i nie może pisać scenariuszy, podpisując się własnym nazwiskiem...
Bardzo dobra rola Bryana Cranston (gościa z "Breaking Bad").Nominacja do Oscara jak najbardziej zasłużona.Cekawy jestem czy Leoś go przebije...
W filmie jest sporo nawiązań do klasyków kina,co prawdopodobnie będzie dodatkowym smaczkiem dla większości kinomanów...
Polecam jak najbardziej :)

P.S.
Tak Bubafat,Sylwek "Creed" zrobił się niebieski (Blu-ray).

Do góry