Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

pantomima

Banned
Haha , wlasnie za chwile bd sie odprezal przy Termimatorze Genezis w 3d, tylko dopije kawe .
Ogladalem tylko raz w swieta, ale jak to w swieta chalupa pelna, nie dalo sie na spokojnie wkrecic .

Domyslam sie o jakim odprezaniu snujesz ;p
Ten etap juz mam za soba , pod koniec bardziej sie mulilem niz odprezalem ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Piramida tyle piachu pustynnego się nawciągał, że wiecznie odprężony.....

Właśnie, co tam ostatnio dobrego widziałeś, poza Gangsta ....? ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ciekawe jak potoczy się kariera syna Sylwka...,gdyż też próbuje grać w podobnych filmach...:grin:
Klorego syna masz na mysli? Tego ktory nie zyje, czy tego ktory cierpi na autyzm?

bubafat... myśle że powinieneś ustawić jako avatar ;P
W obecnej dekadzie nie nosze zarostu na twarzy. Moze za pare lat.
Poza tym, do dzis mnie zadziwia, ze nawet w roku SW, nikt jeszcze sie nie polapal, jakiej postaci "muck up"- em, jest moj nick.
I odmieniacie go jakby nalezal do spedalonego wujka, czy innej cio.ci.

Ciekawy też jestem "Joy" z De Niro i Lawrence (również nagroda), wyrabia się sikorka, a sam film zapowiada się

Wyrabia sie jak "czekolada" w betoniarce.
Nie obiecuj sobie zbyt wiele po tym filmie i tej roli.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Po prostu Eddie Redmayne zyskuje laury za kontrowersyjne role a to nie jest wyzwaniem,bo granie niepełnosprawnego czy jakieś "homo" to jest łatwa gra na skróty :wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Latwa na skroty ....nie przesadzasz troche ;) ? Moze Tobie to przychodzi latwo? Dla mnie byloby to chyba trudniesze niz nauczyc sie boksowac czy zmienic dominujaca reke,

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No ja nie myślę o Twojej ulubionej wersji stringów,ale nad tym że sztuką jest zagrać "nudną postać" i dostać za nią Oscara :wink:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Teraz to cos kombinujesz.
Mnie Eddie R. W Danish Girl jakos specjalnie nie ujal,;tak jak np Jared Leto.. A najseksowniejsza laska w filmie i tak byla "Mrs Depp".

Do góry