Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Henry

Active member
Bez reklam
Może w końcu Kijanuuu zagra w jakimś lepszym filmie ;)
Oglądałeś ten ostatni o pukaniu ...ja jakoś nie mogę się zmusić, do oglądanie filmu oczywiście ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Na niezgodną? Masz racje :)
Myślałem o filmie z naszym Kiniem... a niezgodne, zbuntowane to obejrzałem bo moja żona ogląda tego typu filmy (między innymi) trzecia cz. na pewno obejrzę po przednie dwie części tez obejrzałem i dałem radę natomiast ten z z Kiniem po 20 min u sąsiada daliśmy sobie spokój - nie da rady obejrzeć go na trzeźwo...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bubafat,obejrzałem ten "Love".
Szkoda czasu,dialogi jak dla naiwnych nastolatków...
Co do scen nagości,to rzeczywiście były mocniejsze niż w przeciętnym erotyku,tzn. gościu często świecił wackiem (czasami wraz z towarem).U lasek raczej większej pikanterii nie było widać,poprzez gęste bobry...:)
Rozbawiła mnie scena z eksperymentowaniem (1h :42 mim) :)
Jednak ogólnie chałka...

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Piramida.
Dzieki za ostrzezenie. Powiem Ci, ze nie jestes pierwszy, ktory mi to mowi. Tragedia sie nie dzieje, bo pare polskich filmow w kinie pokazuja. Mam nadzieje tylko ze drogi przejezdne, bo pora deszczowa nastala, wiec drogi w tym kraju, zamieniaja sie w rzeczki i bajorka.

Bipo

Active member
Bez reklam
Odbijam, mnie ta wersja bardziej się podobała niż poprzednie dwie części i jak dla mnie ok..;-) pozdrawia fan marvela..;-)

Ja ciekaw jestem tego:
[youtube]Jp9Li5UvyYU[/youtube]

jak będzie się miał do poprzednich części...;-)

Ostatnia edycja:

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Jestem po obejrzeniu Ant -mana i powiem tak czysto teoretycznie jest to taki troszkę inny Marvel bo znacznie mniej jest strzelanek, wybuchów itp. ale to co jest świetne w tym filmie to dwie sprawy: pierwsza to świetne ujęcia kiedy bohater jest pomniejszony i wszystko co się z tym wiąże - dla mnie rewelacja a w 3d jeszcze lepiej to wygląda. Więc tylko pozytywnie zazdroszczę tym co mają projektor i sobie obejrzą ten film w 3d np. na 130 calach - wrażenie maga... a druga sprawa to obraz na całym ekranie i w końcu ktoś zrozumiał, że da radę taki obraz zrobić nie tracąc jakości odnośnie tego aspektu. Naprawdę obraz jest na wysokim poziomie (nie wiem jak to w 2d wygląda, ale w 3d jest fajnie) dźwiękowo też jest spoko aczkolwiek nie jest to najwyższa półka, są filmy znacznie lepiej nagrane choćby ostatnio oglądany Terminator V. Ale generalnie film polecam bo sam film wiadomo nie jest to arcydzieło (aczkolwiek fani marvela pewnie obejrzą) ale zdjęcia makro są świetne.
W trzeciej części Avengersów zagości nowy bohater - mrówka :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Zagości ale tylko chwile ;) w zwiastunie A3 jest scena, która była na końcu filmu antmana ;) więc się pojawi tak jak ten skrzydlaty pajac w ant manie ;)
Ja lubie marvela ale ant man mi nie przypadł do gustu. Fantastyczną czwórkę zoabcze jak na tv puls puszczą ;)

[Raccoon]

New member
Bez reklam
Jestem po obejrzeniu Ant -mana i powiem tak czysto teoretycznie jest to taki troszkę inny Marvel bo znacznie mniej jest strzelanek, wybuchów itp. ale to co jest świetne w tym filmie to dwie sprawy: pierwsza to świetne ujęcia kiedy bohater jest pomniejszony i wszystko co się z tym wiąże - dla mnie rewelacja a w 3d jeszcze lepiej to wygląda. Więc tylko pozytywnie zazdroszczę tym co mają projektor i sobie obejrzą ten film w 3d np. na 130 calach - wrażenie maga... a druga sprawa to obraz na całym ekranie i w końcu ktoś zrozumiał, że da radę taki obraz zrobić nie tracąc jakości odnośnie tego aspektu. Naprawdę obraz jest na wysokim poziomie (nie wiem jak to w 2d wygląda, ale w 3d jest fajnie) dźwiękowo też jest spoko aczkolwiek nie jest to najwyższa półka, są filmy znacznie lepiej nagrane choćby ostatnio oglądany Terminator V. Ale generalnie film polecam bo sam film wiadomo nie jest to arcydzieło (aczkolwiek fani marvela pewnie obejrzą) ale zdjęcia makro są świetne.
W trzeciej części Avengersów zagości nowy bohater - mrówka :)
Wczoraj obejrzałem. Zgadzam się z lolkiem. Mega 3d w scenach, gdy bohater jest zmniejszony. Ale ogólnie film mi średnio podszedł. Było wow w scenach akcji (3d!!!!!), ale poza tym... nie jest źle. Nie jest super. Solidny średniak.

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Jak dla mnie nowa "Fantastyczna Czwórka" oraz "Ant-man" to jedne z najgorszych filmów Marvela ostatnich lat.
Najlepszym z tych nowszych są oczywiście "Strażnicy Galaktyki" :)

Bipo,ten niby zwiastun "Kill Bill 3" to są urywki z filmu "Colombiana" :)

Ja tymczasem zarzuciłem sobie trochę inne kino :
Wyspa kukurydzy (2014) - IMDb
Jest to opowieść o starym biednym człowieku oraz jego wnuczce,którzy na maleńkiej wyspie uprawiają kukurydzę.Akcja dzieje się podczas wojny abchasko-gruzińskiej.W filmie pada tylko kilka zdań,jednak klimat (bez tej całej nowoczesnej technologii ) oraz zdjęcia,robią swoje.Nasuwa się także pewne porównanie do filmu "Mandarynki"...
[youtube]-Z_6VO68NBM[/youtube]

Do góry