Najlepeij pedala w Rocknrolla![]()
Bubcio,dobry aktor zagra nawet biedną dziwkę...
Najlepeij pedala w Rocknrolla![]()
Może niektóre muszki powinny mieć więcej dystansu do filmów...![]()
Co do Transów,to jeszcze dochodzi świetna gra aktorska Shia,o której dzisiaj wspominaliśmy![]()
Armanig, Tron mam (w 3d). Co do głośników to nie mam fizycznej możliwości na 7.1. Finansowo to miałbym na wczoraj
Przyznam Ci jedno. Co do oceny filmów zgadzamy się w 51%. Co do oceny kwestii technicznych w 101%. Uważam że masz bdb skalibrowane tv i ampli. Piszesz z sensem. I zgodnie z prawdą. Tak sobie myślę że mógłbym Cię kiedyś nawrócić na 3d. Pokazałbym jak to potrafi wyglądać i kupilbys tematW przeciwieństwie do niektórych osób na forum (trochę się narażam) kleisz temat "wrażeń lepszych niż w kinie".
Niniejszym potwierdzam: Transy i Epicentrum to dziś najwyższa liga pod kątem audio w domu.
Inna sprawa, że nie lubię okularów na nosie.
EDIT: czy się chce czy nie, fakt jest faktem. Dobrze kupione, dobrane, ustawione i skalibrowane kino domowe może z pewnych filmów wyciągnąć "wartość dodaną", której nie odnajdziemy w tv czy na "laptopie". A wtedy ocena może być diametralnie inna. Ale to trzeba samemu sprawdzić![]()
Szwagier wyciągnął mnie do kina na Szybkich i wsciekłych. Boże jaka masakra pierwszy raz w kinie powlekło mi się oko pomimo ogromu aukcji w tym filmie
To jeszcze my Kolego się przyłożymy do sukcesu i będzie jeszcze lepiej - zresztą już do tego zachęcałem... A i dziękuję - myslę że wiesz za co![]()
w ilości ludzi jest siła
![]()
Armanig zgadzam się w 100% że głośniki efektowe również ważne są podobnie jak i centralny do którego Ty i nie tylko zachęcaliście mnie żeby kupić odpowiedni
A co do testowania to myślę że nowy Mad Max również będzie to czołówkai mam nadzieję że tez dobry będzie Terminator czy Avengers 2 do testowania i jako filmy...
Zresztą sam wiesz jaką adrenalinę niesie za sobą chociażby takie Epicentrum, niby nic, film jak film, ale to co usłyszałem w pokoju rozkłada na łopatki![]()
Gdyby kogoś interesowało coś po za spajdercieciami, ważenie:
Mayweather - Pacquiao
TVP
ringpolska.pl Boks, Boks zawodowy, Tomasz Adamek, Krzysztof Włodarczyk, Artur Szpilka
Hostessy też niczego sobie![]()
Najwieksza adrenaline przynosi sasiadom. Wiec lepiej nie ogladac w srodku nocy, tylko za dnia i to jeszcze kiedy ich nie ma w domu![]()
Snajper jest filmem opartym na faktach, więc co tam miał Clint dodać aby był lepszym filmem, krasnoludki, smoki? albo akcje takie jak w Rambo?Każdy ma swoje zdanie ale naprawdę myslałem że Snajper będzie lepszym filmem... choć pewnie niektórym się spodobał lub spodoba...
Clint jest wyznacznikiem wysokiej jakości.Czy każdy film biograficzny o bohaterze/bohaterach jest zawsze wyznacznikiem wysokiej jakości... ?![]()
Clint jest wyznacznikiem wysokiej jakości.