Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
A jak tak sie sklada, ze Twoj ulubiony aktor, gra w samych kiszkach, albo marnych albo do znudzenia nieorginalnych (patrz L.N)? Dziekuje. Wole dobre kino z kazdym innym.

Caparzo

New member
Bez reklam
A jak tak sie sklada, ze Twoj ulubiony aktor, gra w samych kiszkach, albo marnych albo do znudzenia nieorginalnych (patrz L.N)? Dziekuje. Wole dobre kino z kazdym innym.

Jak Justyna Biber zagra nie wiem, terminatora albo kogoś na poziomie ( nie aktorskim) Ala Pacino w gorączce to też tak będziesz mówił ?

Jeżeli ja kogoś nie trawie, to dziwne żebym oglądał filmy z zaciekawieniem jak aktor nie wzbudza sympatii :hmm::popcorn:

eedviking

Banned
Cezary Pazura ma zagrać w nowym filmie Nolana w 2016r. Gesslerowa z kolei, ma zagrać główną rolę w nowym projekcie japońsko-polskim Gessdzilla. Pierwsze rozmowy na w/w temat, odbędą w restauracji Biała Gęś w maju tego roku, przy ul. Belwederskiej 18A w Warszawie.
Oj będzie się działo. 8):grin:
Caparzo, wybacz, ale cholernie szanuję Justina Biebera i proszę byś w ten sposób o nim nie pisał, on naprawdę ma niesamowity wkład w kulturę i muzykę obecnego stulecia. :x:hmm::banned:

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Cezary Pazura ma zagrać w nowym filmie Nolana w 2016r. Gesslerowa z kolei, ma zagrać główną rolę w nowym projekcie japońsko-polskim Gessdzilla. Pierwsze rozmowy na w/w temat, odbędą w restauracji Biała Gęś w maju tego roku, przy ul. Belwederskiej 18A w Warszawie.

Coś innego byś wymyślił,to może bym się nabrał :razz::grin::wink:

jgx

New member
Bez reklam
Oj będzie się działo. 8):grin:
Caparzo, wybacz, ale cholernie szanuję Justina Biebera i proszę byś w ten sposób o nim nie pisał, on naprawdę ma niesamowity wkład w kulturę i muzykę obecnego stulecia. :x:hmm::banned:

1IV - Dzień Przygłupa :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ja też , dlatego nie patrzę w lustro. :mrgreen::D

Nie obrażaj mnie...
maxresdefault-1024x576.jpg

:lol::mrgreen:;-)

JanVid

New member
UWAGA ... UWAGA
W maju na ekrany polskich kin wchodzi film "Krzyżacy" w reż. J.Hoffmana na podstawie powieści H. Sienkiewicza, w rolach głównych: D. Olbrychski, J. Gajos, J. Stuhr, F. Harrison, A. Joli. B. Pit, P. Adamczyk, E. Olszówka i inni. Film był kręcony w całkowitej tajemnicy przed opinią publiczną, bilety są już w przedsprzedaży w Multikinie. :)

Do góry