Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
To nie jest sequel tego filmu, co koleś reporter jechał do meksyku? po córkę jakiegoś bogola? Tam też były takie potworki? Nie mogę sobie przypomnieć tytułu ...

ale z chęcią też obejrze :krol:

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Trudno sobie nie kojarzyc "tego" filmu, skoro nosi ten sam tytul MONSTERS. Chyba, jak slusznie zauwazyles, nieprzypadkowo ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Wkrótce zobaczymy Matthew McConaughey'a na wojnie secesyjnej w filmie "The Free State of Jones".

tumblr_nkysabUccL1teygvgo1_1280.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ten film o wojnie secesyjnej może być fajny , na San Andreas też czekam.. Piramida tak sobie myślę że może to być najlepszy film jaki oglądałem tego gatunku.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ten film o wojnie secesyjnej może być fajny ,

Tylko mam nadzieję że będzie kategoria "R" ,a nie wojna "bez kropli" krwi...;)

Piramida tak sobie myślę że może to być najlepszy film jaki oglądałem tego gatunku.

To zależy co masz na myśli pisząc "najlepszy"...Na pewno efekty specjalne stoją na wyższym poziomie pod względem fizyki...,niż w "2012"...

Henry

Active member
Bez reklam
Piramida, co ty znowu za filmy religijne wrzucasz- Święty Andrzej i kolejne przejście przez morze...:D

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida, co ty znowu za filmy religijne wrzucasz- Święty Andrzej i kolejne przejście przez morze...:D

No właśnie.To dzięki Tobie...:niewiem:
Zobaczymy jaki masz do końca gust z tym Exodusem :-D,bo większości filmów które polecasz,nie chciałem krytykować,aby się nie wykłócać i nie tracić czasu... :p:mrgreen:;)

P.S.
Na dniach zaliczam także "A Most Violent Year" :wink:

eedviking

Banned
Ciekawy jestem Twojej opinii o tym "Roku przemocy", oczekiwałem trochę innego filmu,bardziej gangsterskiego, klimatu roku 1981 nie dostrzegłem, jako całość może być jednak czasem się dłuży. Film powiedzmy 6/10.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Ciekawy jestem Twojej opinii o tym "Roku przemocy", oczekiwałem trochę innego filmu,bardziej gangsterskiego, klimatu roku 1981 nie dostrzegłem, jako całość może być jednak czasem się dłuży. Film powiedzmy 6/10.

Możliwe,tylko ja z także z innych względów chcę obejrzeć ten film... ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zobaczymy jaki masz do końca gust z tym Exodusem :-D,bo większości filmów które polecasz,nie chciałem krytykować,aby się nie wykłócać i nie tracić czasu... :p:mrgreen:;)

P.S.

Exodus już masz?

Henry

Active member
Bez reklam

P.S.
Dobra, dobra....Wicka nie możesz mi zapomnieć...:( :oops:
:p:mrgreen::mrgreen:

Do góry