"Czarownica" na mnie zrobiła wrażenie.Piękna scenografia,muzyka i baśniowy klimat.Nie wiem jednak czy namówisz Armanisia na taki film,gdzie kręcą się jakieś trole...![]()
"Czarownica" na mnie zrobiła wrażenie.Piękna scenografia,muzyka i baśniowy klimat.Nie wiem jednak czy namówisz Armanisia na taki film,gdzie kręcą się jakieś trole...![]()
O to na pewno nie, troli już mamy wystarczająco dużo na forum![]()
Nie ma jeszcze , jeszcze myślę że jakieś dwa miesiące.Strażników Galaktyki na pewno obejrzę, z tego co wiem jeszcze nie ma na Blu?
Tu się z tobą nie zgodzę, S/F to choćby Stanisław Lem, a Fanatsy to przeróżne Wiedźminy, Hobbity czy LOTRFilmy fantasy to w sumie też s-f,tylko akcja przeważnie dzieje się w przeszłości a nie przyszłości...
SF- Fantastyka naukowa....."Science fiction" można tłumaczyć jako "nauka o fikcji",więc...![]()
Filmy s-f to przewaznie fikcyjna nauka o przyszlosci...
Filmy fantasy to przewaznie fikcyjna nauka o przeszlosci - smoki,zamki,rycerze...![]()
Henry,jeżeli akcja jest umiejscowiona poza wszelkim czasem,już wiem jak odróżnić czy to bardziej przeszłość czy przyszłość....Trzeba zobaczyć czy większość dziewczyn ma bobry....na smyczy...![]()