Luuuzik,ale podobno u niektórych,już sama miniaturka,potrafi wywołać powoli postępujące i nieodwracalne skutki uboczneTylko żeby później nie było ,że kolegi Ciebie nie ostrzegiwali .
Nie wiem czy było ,ale jakby przypadkiem kogoś
Luuuzik,ale podobno u niektórych,już sama miniaturka,potrafi wywołać powoli postępujące i nieodwracalne skutki uboczneTylko żeby później nie było ,że kolegi Ciebie nie ostrzegiwali .
Nie wiem czy było ,ale jakby przypadkiem kogoś
No dobra,ale niektórym się jednak podobało.Nooo...ja tak mam
Można z tego wyciągnąć sporo ładnych tapet
Ps.
Czy tylko ja mam takiego pie..dolca że nauczyłem kota oglądać TV i teraz codziennie wieczorem muszę mu włączać jego ulubione ptaki i myszy?
Nie, nie tylko Ty. Jak Ci powiem, że mój leży w wannie i ogląda tv (tak, mam tv w łazience ; ) ), to uwierzysz? No. Podobnie filmy z myszami, potrafią się gapić przez pół godziny, podobnie jak zobaczą drugiego kota na ekranie ; )
A aportować nauczyłeś? : D
Widzę,że udało się jednak nagrać za którymś razem i dorzuciłeś jeszcze Arthur the KingKamera mi zamuliła z wrażenia.
Slumdog kradnie niczym Tarantino, a nikt nie kradnie, tak jak Tarantino.
Na serio jestem pod wrażeniem tego debiutu. Zadziwiające że film dostał (przynajmniej w RoI) kategorie wiekowa od lat 16.
Dobra, nie dziekuj. Wpadasz na imprezę?Widzę,że udało się jednak nagrać za którymś razem i dorzuciłeś jeszcze Arthur the King