Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Diuna 2 zaliczona, powiem szybko, świetny film, od muzyki, poprzez zdjęcia, a skończywszy na efektach. Dużo więcej akcji i generalnie bardziej z "jajem" podane widzowi w stosunku do I cz. A Imax zrobił swoje, więc jesteśmy bardzo zadowoleni. Teraz czekam jak wyjdzie film na BR.
smile3.gif

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Też obejrzałem trzeci sezon. Jest klimat tamtych lat. Kto żył w tamtych czasach to pamięta. Również polecam.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nikt nie pisze o nowym serialu Guya Ritchiego? ; )

"Dżentelmeni" - 8 odcinków (Netflix).

Jestem na drugim odcinku i nie jest żle, jest tu stary dobry Ritchie.
Czyli m.in pokręcone sceny, których ze świecą szukać u innych.
Chociażby scena z kurczakiem w pierwszym odcinku ; ) - za to właśnie lubię Ritchiego.

Film naturalnie gangsterski, z typowym dla Ritchiego czarnym humorem.
Nie ma co jeszcze oceniać, lecimy dalej i zobaczymy jak wypadnie całość.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Skoro mówicie, że serial "Dżentelmeni" jest OK, to trzeba się za niego zabrać. Właśnie miałem go "na celowniku..."

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Uuu. Pierwsza bardziej się podobała? Kurcze ja miałem lekki niedosyt po pierwszej ale było głośno, że druga bardziej konkretna, spektakularna. Muszę sam zobaczyć. Pewnie i tak będę usatysfakcjonowany. Ale to jeszcze potrwa zanim w swoim kinie domowym zobaczę.

slawkor

Member
Bez reklam
Nikt nie pisze o nowym serialu Guya Ritchiego? ; )

"Dżentelmeni" - 8 odcinków (Netflix).

Jestem na drugim odcinku i nie jest żle, jest tu stary dobry Ritchie.
Czyli m.in pokręcone sceny, których ze świecą szukać u innych.
Chociażby scena z kurczakiem w pierwszym odcinku ; ) - za to właśnie lubię Ritchiego.

Film naturalnie gangsterski, z typowym dla Ritchiego czarnym humorem.
Nie ma co jeszcze oceniać, lecimy dalej i zobaczymy jak wypadnie całość.
Mega kozak , szczerze polecam. Już dawno sie tak nie uśmiałem.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem 'Argylle'. Niby akcja, przygoda, komedia. Ale dla mnie to już za głupkowate takie jest. Już się chyba nie nadaje do oglądania takich dzieł. Troszkę przewijałem, żeby te ponad dwie godziny skrucić i się nie męczyć. Dla mnie słabe. 😏

Do góry