Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A u mnie leci jedna z moich ulubionych komedii sensacyjnych.
Co ciekawe,Milla w trakcie kręcenia filmu,miała zaledwie 15 lat.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Obejrzałem pierwszy,dosyć długi odcinek tego Avatara,no i na razie tak średnio,ale może przygoda się rozkręci...

Widzę,że wleciało takie coś :

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Załatwione pozytywnie, już mam Dzieki [browar_dlaPiramidy] :) - poczytałem z tego linku co dałeś na reddit, zainstalowałem inny program i poleciało :) Dzieki
na 85cali TV wrażenia i jakość wersji super, w końcu też cały ekran wypełniony, -szkoda że tak mało wersji Openmatte w sieci.
Tutaj jest ciekawy kanał i często wrzucane filmiki :

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
The Kill Room'
Chłopaki.. Czy ktoś to oglądał? Nie wiem czemu mi to umknęło.

Ujdzie, można oglądnąć. Sam pomysł dobry, wyśmiewa całe to środowisko artystyczne.
Potem im dalej, łącznie z końcówką i rozwiązaniem problemu (żeby nie spoilerować) słabiutko.

Ten film byłby dobry, gdyby zabrał się za niego Guy Ritchie i od A do Z pociągnął to w swoim stylu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
I patrząc chociażby na Alle,ma nawet spore wzięcie.
Niby śmieszne,ale można tam znaleźć np. archiwalne pliki,czy audiobooki/pdf-y,niekoniecznie dostępne na polskich warezach i prywatnych trackerach.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Dogman" - zaliczony. (kategoria: dramat)

Przypadkowy wybór, głównie z uwagi na okładkę (poster). Przyciągnęła grafika i wpadł seans. Nic wcześniej o tej pozycji nie wiedziałem.
Po seansie sprawdziłem kto tu reżyseruje, bo takich filmów nie robi przypadkowa osoba.
No i nic dziwnego - Luc Besson.

Na pewno warto sprawdzić. Czy każdemu przypadnie, nie sądze. Specyficzny.
Dla mnie bardzo ok.

Do góry