DokładnieJaśka w ilości poległych na schodach to już chyba nikt nie pokona.
Spokojnie możesz Denzela w trzeciej części obejrzeć.
DokładnieJaśka w ilości poległych na schodach to już chyba nikt nie pokona.
Spokojnie możesz Denzela w trzeciej części obejrzeć.
Mam to samoA ja Diunę już czwarty raz oglądam.
Bije brawo dla reżysera na stojąco.
Po prostu zwykła Nirvana i stan kundalini w jednym.
Kinowa Kamasutra w perfekcyjnym wydaniu.
Arcydzieło.
Dobrze, że przy dźwięku napisałeś słowo czasemMam to samo
nie dość że świetnie oddany klimat Diuny (książki) to jeszcze perfekcyjnie zrealizowany dźwięk - dla mnie to czasem ważniejsze niż obraz
W takich akcyjnych produkcjach jak widzę ziarno czy jakies mankamenty obrazu wybaczam, ale slabej realizacji dżwieku już nie
A tu zarówno Hans Zimmer jak i dźwiękowcy polecieli po bandzie, jakość referencyjna.
Drugi taki film dla mnie to Blade Runner 2049. Absolutny TOP.
No dobra,namówiłeś mnieObejrzałem wczoraj
i muszę powiedziec ,że był dla mnie całkowitym ,pozytywnym zaskoczeniem.Forgotten Love (2023)
A once-respected surgeon who's lost his family and his memory gets a chance at redemption when he reconnects with someone from his forgotten past.trakt.tv
Mimo,że to ponad dwugodzinny, własciwie romans to absolutnie mnie nie znudził.
Podziwiam Twoją wytrzymałośćWicek to czysty Science Fiction, żeby nie powiedzieć dramat, bo dawno się tak nie wymęczyłem.
Trochę dziwnie to wygląda :
View attachment 24321
Ale to naprawdę książka z przepisami kulinarnymi.oooo kurna.. dobre D a po zjedzeniu rycerzyka popijała ten mocny napój z beczek- i raczej to nie jest mleko
Fiona kanibalka i alkoholiczka - Shrek współczujemy ci :H Ktoś ma pomysł co dają dzieciom na śniadanie??
Komu kibicowałem ?Świetny miniserial Beckham na Netflixie. Finał Pucharu Europy z Bayernem w 1998 pamiętam do dziś