Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Zupełnie inaczej wygląda aktorka bez charakteryzacji do roli..
wink.gif
super serial.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Za dnia od 10 do 30mbit. Bez limitów.
Ale sieć strasznie obciążona. Na jednym maszcie plus, Orange i tmobile.

Najszybszego neta mam w play - bo nowe maszty mają postawione. Tam spokojnie prędkości 60-80mbit.
Ale to wtedy kupuje starter jak jest jakieś promo np. 100gb na start.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
https://www.imdb.com/title/tt1016150/ już dostępny na NF.
Może zaczną puszczać tam więcej dobrych,nowych filmów,bo teraz to raczej tylko seriale i dokumenty...

Właśnie obejrzałem

Słaby ten film. Jakiś taki mdły.
Niby wszystko OK, ale trochę zanudził mnie ten film. Nie do końca się trzyma kupy.

Uciekają, Francuzi za nimi gonią a w następnej scenie po Francuzach ani śladu.

conqest

Well-known member
Bez reklam
Najszybszego neta mam w play - bo nowe maszty mają postawione. Tam spokojnie prędkości 60-80mbit.
Ale to wtedy kupuje starter jak jest jakieś promo np. 100gb na start.
W tym momencie jak ktoś nie ma światłowodu to chyba najlepsza opcja. Starter 5zl i jest 210gb. Nie ma lepszej oferty no i prędkość też ok.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
W tym momencie jak ktoś nie ma światłowodu to chyba najlepsza opcja. Starter 5zl i jest 210gb. Nie ma lepszej oferty no i prędkość też ok.
U mnie się zrobiło ponad 600 GB,ale to na telefonie... ;)

Lolek,ale masz kolekcję :grin:

Widzieliście nowego Wiedźmina ?
5ce6743f9bd847e1ad818362fe091915_md.jpg

3h i 10 min.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Piramida ten Gościu to wychodzi z domu, czy tylko ogląda filmy ? :) Może to jest kolekcja właściciela Tesli, on może sobie pozwolić na nie wychodzenie z domu .. :)
Obejrzałem najnowszego Thora i osik mi się pokręciło , bo wcześniej napisałem, że byłem w kinie, ostatni Marvel na jakim byłem w kinie to "doktorek", ale powiem szczerze, ze pod względem wizualnym i dźwiękowym spoko, ale sam film, wcześniejsze części mi bardziej podeszły , ale dzieciaki obejrzały i chyba były zadowolone :) Dodatki to jakaś porażka w tych filmach w porównaniu do tego co było kiedyś, chyba chodzi o to, aby jak najmniejszym kosztem wypuścić film, mam nadzieje, że w Top Gun 2 będzie zdecydowanie więcej o filmie. Ale tutaj w kinie byłem to się gdzieś w grudniu obejrzy.. Szadź na Player muszę luknąć trzeci sezon już jest w całości..

Do góry