jak tam nowa odsłona Thora, podobała się? Akcji, efektów sporo, czy film bardziej przegadany?
Fajna,także uderzaj do kina
jak tam nowa odsłona Thora, podobała się? Akcji, efektów sporo, czy film bardziej przegadany?
Jeśli chodzi o zdjęcia to wiesz, bo już pisałem kilka lat temu, że żadnych zdjęć, filmików z wczasów, spotkań rodzinnych itp. nie wrzucam na fora, fejsa itp. Starej daty Piramida jesteśmy
Ciekawe ujęcia...
U mnie to w niektorych kinach graja ale szalu chyba raczej nie ma.To już za kilka dni będziemy oglądać...
U mnie to w niektorych kinach graja ale szalu chyba raczej nie ma.
Sprawdze dopiero w czwartek wieczorem na Netfliksie, jesli Covid pozwoli.
Mam pytanie macie możliwość włączenia najnowszego dzisiejszego odcinka better call Saul . Dokładnie odcinek 9, ja nie mogę
To i tak wcześniej obejrzysz....a covid xaraz i u nas się zacznie, jeszcze chwila.
A obejzec mozesz "wczesniej" sam wystarczy VPN. Bangkok to GMT+7h, Tokyo +9, a Sydney +10.
Nie no Covida to ja mam i jak na razie przegrywam ale moze do konca tygodnia sie wylize.
Mam kilka przedpremierowych kont i nic nie trzeba wysyłać Chcesz jedno ?
https://variety-com.translate.goog/...tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=sc
No to trzymaj się tam.
Netflix od około roku otrzymuje opinie od członków na temat oryginalnych treści — przed ich publiczną publikacją — Variety się dowiedziała.
Poprostu trzeba umieć oddzielić życie prywatne od wirtualnego.
Oj tam,oj tam
[youtube]74tElSs9yYk[/youtube]