Dzisiaj wybieram się do kina na Thor Miłośc i Grom cda i czekam tez na After 4 cda
Oczekiwałeś, że z budżetem 185 mln USD na 146 minut seansu komputerowe dinozaury będa biegać, latać, kąsać i rozrywać ludzi w strzępy non stop. A one wywinęły widzom numer i były na ekranie max. 25 minut.
A czemu tylko polowe?
Ktos obok chrapal za glosno?
No dobra,to pojutrze mam spotkanie z Thorem
TOP GUN: MAVERICK zrobił na mnie piorunujące wrażenie! Tym bardziej, że ostatni raz w kinie miałem okazję być 3 lata temu. Świetne ujęcia i dźwięk tych maszyn spowodował, że bawiłem się wybornie już od pierwszych minut. 9/10
Można obejrzeć, chociaż wybitne dzieło to to nie jest. Jest trochę głupoty, durni agenci nie znają się na swojej robocie ..jak się przymnknie na to oko to ujdzie.
Czy to coś zmienia przy oglądaniu?Mi się jakoś nie udało dotrzeć do kina,ale jeszcze trochę i obejrzę.
"Blu-ray i Blu-ray 4K będą zawierać sceny z przełączaniem proporcji obrazu IMAX".
Ponoć co 5 sekund zmiana
Dzięki.
Ok. Poczekamy jeszcze ze dwa tygodnie.[emoji849]Chodziło mi o to,że są bez wyrazu
Na domowego Top Gun'a trzeba jeszcze poczekać :
https://www.cnet.com/news/top-gun-maverick-isnt-streaming-and-may-not-for-a-while/
Kto oglądał 3 sezon Okrętu w 8K ?