Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
"Moonfall" fajnie się oglądało. Polecam jak ktoś lubi sf katastroficzny. Te ostatnie 35min chyba przesadzili ale spoko.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Miłość, seks & pandemia" - by Vega, wystarczy? ; )

Jak ktoś obejrzy i napisze, "da się obejrzeć" - to niech ze mną nie pisze, a najlepiej omija z daleka. Nie chce takich "kolegów" widzieć na forum ; )

Vega nie jest głupi (?) i jak się domyślam, znalazł jakąś nisze i ma pełną świadomość, że jest na to grupa docelowa, a ja nie chce nawet wiedzieć co to za towarzystwo.
Słabe, to były jego poprzednie filmy, ale niektóre "dało się obejrzeć", tu mamy już upadek.

Co do nowego Batmana - dobrze wyszło.
Podoba mi się ten kierunek, no i Nirvana.

Dla fanów Denzela, z ostatnich "Małe rzeczy", też całkiem przyzwoicie.

Ostatnia edycja:

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Życie. Jeden lubi teatr i operę. Drugi dyskotekę i disco polo.
"Małe rzeczy" dobry. Jak na razie (i na szczęście) Denzel nie pcha się w denne projekty.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Pisałem, ale tu już od jakiegoś czasu gnioty wiodą prym.
Już po dwóch odcinkach, tradycyjnie - jest dobrze.

Z tymi gniotami... w tym roku może 2 razy miałem dobry seans? Ogólnie to same gnioty.

Będziecie się śmiać.
Tak jak w rok czy dwa lata temu, pierwszy raz obejrzałem Hobbita.
Tak w tym roku zabrałem się za Piratów z Karaibów. Gdzieś przelotem widziałem któryś odcinek, ale teraz obejrzę sobie całą serię :)

Następnie na celownik puszcze Batmana - oglądałem tylko jednego. Co więźniowie i zwykli obywatele mieli do wyboru zabić jedni drugich. Muszę obczaić kolejność oglądania??? Te od Nolana oglądać? Wszystkie Ligi sprawiedliwych pominąć??

lolo2

Well-known member
Bez reklam
No i jutro na nrtflixie premiera "365 dni". Oglądałem to kiedyś. Burzliwy film, jedni mówili ze straszny gniot a mnie osobiście sie podobało.

[youtube]ascZljeQeQs[/youtube]

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Widziałeś serial "Queen of the South"?
Jest na Netflixie, coś pomiędzy tymi wszystkimi narko serialami, Narcos, El Chapo itp. Kartele, mafie, Meksyk, typowa telenowela, ale jakoś zeszło.

Jak Batman, to Nolan obowiązkowo.
Btw. "Pirat" teraz na YT bryluje w sądzie i piorą brudy online.
Takie czasy. Prawie pół miliona oglądających.
https://www.youtube.com/watch?v=JSo4UZILOqs

lolo2

Well-known member
Bez reklam

Jak Batman, to Nolan obowiązkowo.
Btw. "Pirat" teraz na YT bryluje w sądzie i piorą brudy online.
Takie czasy. Prawie pół miliona oglądających.
https://www.youtube.com/watch?v=JSo4UZILOqs

Ja tam tylko jedno zdanie mam na temat takich brudów. Banda dupodajek robi karierę dając dupy a potem po latach im sie przypomina że były gwałcone....

Ile ten babsztyl miał lat ze ciężko było odejść po pierwszym liściu? Była osobą dorosłą? Była.

Podobnie z Kevinem Spacey - - szkoda było dobrego serialu.

Jest na Netflixie, coś pomiędzy tymi wszystkimi narko serialami, Narcos, El Chapo itp. Kartele, mafie, Meksyk, typowa telenowela, ale jakoś zeszło.

Ooo zapisze do obejrzenia.
Cos narkotykowego bym sobie obejrzał :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Mat,daj znać ;)
[youtube]A5GqOeELRFU[/youtube]

Szykują The Batman 2,chociaż nie widziałem jeszcze jedynki (czekam na wydanie płytowe ;)).

Do góry