Oohh.[youtube]UNnKAk79wws[/youtube]
Mówisz,że zupełnie niepotrzebnie,bo i tak byś nie zapomniał pójść do kina ?Oohh.
Bracia Howard znowu razem, brykaja po Berlinie, od tygodnia, a Ty tu epatujesz marweleami.
Ja już dawno oglądałem i poza ostatnim sezonem to absolutny top.Obejrzałem house of cardas, bardzo mi się spodobał ten serial i gorąco polecam jak ktoś lubi klimaty intryg politycznych.
Teraz jestem po obejrzeniu kilku odc. serialu designated survivor w podobnych klimatach, również polecam.
Widoczki sie skonczyly juz w polowie stycznia.
Takie czasy, Nawet MEG-owi 2 odmowiono mozliwosci krecenia zdjec.. No ale ponoc Wietnam sie otwiera....
Widzę,że jesteś już na miejscu
https://youtu.be/49CBH0aGkN8?t=846
Leżę w łóżku, bo mnie zmogło to jest czas na seriale i filmy. Obejrzałem Gierka i powiem, że warto poświęcić 2 godz. , a tym bardziej dla tych jak ja, którzy nie pamiętają tamtych czasów z oczywistych względów. Aktorsko Misiek naprawdę świetnie, sam siebie przeszedł.. Nie mówiąc, że dobre kilkanaście kilo musiał przytyć do roli. Nie jest to jakiś hit, ale obejrzeć można.
Mi się bardzo podobał.Ja natomiast szczerze odradzam, wytrzymałem niecałe pół godziny. Filmowe dno, tego nie da się oglądać.
Widziałem, jak tylko się pojawił.Może "Głęboka Woda" z Affleckiem?
Trzech silnych kandytatow na niezmarnowanie wieczoru poprosze.