Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Tak, oglądał. Przyjaźń pomiędzy człowiekiem, robotem i psem.
Hanks zawsze jest w formie, więc trudno tutaj coś więcej dodawać,
Natomiast sam film jest co najmniej przyzwoity, dla mnie natomiast jest spłycony.
Ckliwa historyjka, szczególnie koniec i nic po za tym, film, żeby nie powiedzieć teatr jednego aktora i bynajmniej nic nie ma wspólnego klasą z Cast Away, bardziej "Jestem Legendą" z W.Smithem.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
"Zemsta rewolwerowca" na Netflixie zaliczona.
Western z Czarnymi braćmi ; )

Już sam początek zapowiada się dobrze, rzekłbym, że ociera się o stylistyke filmów z Tarantino, a potem? Jest dobrze, miło i przyjemnie. Brakowało mi filmu z czarną obsadą, zresztą dobrze dobraną. Idris Elba, czy chociażby Regina King.

Naturalnie nie jest to typowy western do jakich przyzwyczaił nas Clint Eastwood, a bardziej coś na wzór "Django", naturalnie nie tak dobry, ale i tak przyjemnie się oglądało.
Cały film, to jeden wielki kontrast - jak chociażby białe miasteczko ; )
Świetna muzyka, tutaj przypomina zabiegi z "Wielki Gatsby" z Leosiem, czyli rapy w tle, samo audio (jak na Netflixa) również wyższych lotów, szczególnie strzelaniny.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Czy oglądał ktoś z Was ten film? Unidentified.2020
Ostatnio obejrzałem duński film pt. Jeźdźcy sprawiedliwości.
Dla mnie konkret.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie, ale czekaj - memory five, Real Debrit... o jest, widzę 8 odcinków dostępnych :D
No, nawet, sprawdzę potem ten serial dokładnie, ale teraz przy RD już i tak mam wszystko pod ręką, a jest na co patrzeć. Zrobię może za jakiś czas listę, bo widzę, że nie ma nigdzie w sieci nic porządnego.

SNiP3R

Member
Nie wiedziałem gdzie napisać, ale może tu będzie najlepiej...

Byłem dzisiaj na koncercie "Tribute to Hans Zimmer, Ennio Morricone and John Williams" we Wrocławiu.

Wspaniałe widowisko.

Jeśli Ktoś kocha oglądać filmy, powinien obejrzeć takowy spektakl muzyczny na żywo.

Akurat we Wrocku jakość głośników nie była wybitna (moje Dali grają lepiej!), a do tego organizacja po imprezie to jakieś nieporozumienie (wyjeżdżałem z parkingu 2 godziny!)

Ale ogólnie polecam.

PS: Czy Ktoś z Was ma ochotę przejechać się w marcu22 na koncert Hanza Zimmera?

Bo ja pojadę :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Nie, ale czekaj - memory five, Real Debrit... o jest, widzę 8 odcinków dostępnych :D
No, nawet, sprawdzę potem ten serial dokładnie, ale teraz przy RD już i tak mam wszystko pod ręką, a jest na co patrzeć. Zrobię może za jakiś czas listę, bo widzę, że nie ma nigdzie w sieci nic porządnego.

A widziałeś już nowego Venoma ? :grin:
https://www.youtube.com/watch?v=WoONLM81eBo

Nad jaką listą myślisz ?

[youtube]kOvYNxYbT_o[/youtube]

Do góry