Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Bipo

Active member
Bez reklam
Ostatni pojedynek Ridleya Scotta zaliczony.
Na sali było tym razem 5osob :)
Film oparty na faktach i jak najbardziej polecam z uwagi na fabułę, gdzie poruszany jest temat pewnego wydarzenia ukazany w kilku aktach opowiadanych przez różne osoby. Do samego końca trzyma poziom, choć nie ma spektakularnych bitew i scen akcji jak to jest w przypadku tego typu filmu to seans bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Gorąco polecam.
Ps. Jedynie króla bym podmienił bo zagrał go jak dla mnie totalnie nie pasujący do tego klimatu i poziomu filmu aktor.

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Ostatni pojedynek Ridleya Scotta zaliczony.
Na sali było tym razem 5osob :)
Film oparty na faktach i jak najbardziej polecam z uwagi na fabułę, gdzie poruszany jest temat pewnego wydarzenia ukazany w kilku aktach opowiadanych przez różne osoby. Do samego końca trzyma poziom, choć nie ma spektakularnych bitew i scen akcji jak to jest w przypadku tego typu filmu to seans bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.
Gorąco polecam.
Ps. Jedynie króla bym podmienił bo zagrał go jak dla mnie totalnie nie pasujący do tego klimatu i poziomu filmu aktor.
Też chętnie zaliczę. Ale w już w domciu.
Trochę liczyłem właśnie na te walki. Ale skoro i tak warty obejrzenia to się skuszę. Nie raz jakąś padaczkę człowiek obejrzy a i tak nie marudzi. Więc...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Powinni jeszcze odpowiedzieć za oglądanie pirackich filmów na VHS,nawet tych u kolegów :D

Dobra,idę zobaczyć Underworld,bo przyszła paczka ;)
[youtube]b7806IAlAvI[/youtube]

Piramida

Well-known member
Bez reklam
[youtube]vea_xGfeoGs[/youtube]

P.S.
Ja miałem iść jutro,ale zobaczyłem to ;-)
Polish-20211025-194843166.png

Teraz będę miał najlepsze miejscówki :D

Ostatnia edycja:

ar2

Wsparcie
Członek Załogi
HD Squad
Panowie, dopóki sami nie potrafimy między sobą prowadzić cywilizowanej dyskusji, dopóty będzie syf. Proszę trzymać się tematu. Kolega Bokciu dostał bana za nawoływanie do przemocy oraz serię pięknej "polszczyzny".

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Lolek,wysłałeś już list do Mikołaja ? ;)
[youtube]do4ESgVOgMk[/youtube]

Ładne wydanie dla kolekcjonerów, piękna robota... niestety mi z filmami w 4k nie po drodze, a właściwie z ich cenami, a kupowanie po jakimś tam czasie, nie wchodzi w grę, bo do tego czasu już sie obejrzy taki film. Ja mam fajne wydanie na BR :) i to wystarczy, chyba :)

Do góry