Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Lolo,Ty jesteś dobry z akcyjniaków.Warto ?
MV5BNzcwYTUxYzctYTQ5My00YzY5LTk3YzItOTliMzRiOTZlMGI3XkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Nie jestem tak szybki jak ty.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nasz rodzimy film dostal zlote maliny :)
"365 dni"

"Jako producenci bardzo cieszymy się z ogromnego sukcesu, jakim na świecie okazał się nasz film. Nominacje do Złotych Malin tylko potwierdzają frekwencyjny aspekt tego sukcesu. Świadczą bowiem o tym, że film z Polski traktowany jest przez Hollywood jak rodzimy blockbuster. A to wyjątkowe i nie sądzimy, by szybko mogło się powtórzyć (chyba, że w przypadku kontynuacji naszego filmu). Nagrodę przyjmujemy z uśmiechem, a gdy trafi już w nasze ręce, z pewnością ją zaprezentujemy."

Tak szczerze to nie wiem czemu wszyscy hejtuja ten film, dla mnie ogolnie byl ok. Z zona obejzalem, nawet dalo co nie co po seansie :) :) Mozna rzec seans udany xD

Same plusy :)

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Po takim filmie obejrzeć 'Ojciec' z Hopkinsem to jest przeżycie. [emoji6]
Także polecam.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
A ja obejrzałem w końcu "Nobody".
No niby trochę taki Wicek czy Pracownik Miesiąca,chociaż tutaj odczuć można było więcej czarnej komedii...
Jak dla mnie OK.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
No to skoro lubisz Netflixa ;)
[youtube]x5MuFjoU_BQ[/youtube]
[youtube]6rEfPc60kSk[/youtube]

Lolek powiedział,że i tak nie ma podjazdu do Disney+ ;)
(są nowe zapowiedzi)
[youtube]MCAQ3VQo-t4[/youtube]

bokciu

Banned
Jeśli już o Netflixie mowa, to jestem na drugim sezonie "Bloodline". Natomiast nie wszystko co proponują jest godne uwagi.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Ja ogladam teraz cos polskiego na Netflixie. Sexify. Fajna, luzna, glupkowata komedia. Jest jak najbardziej ok.

Ps. Jak ktos uwaza ze "365 Dni" to dno, to ten sexify tez mu sie nie spodoba.

[youtube]NanmlYkq8vY[/youtube]

Ps. Nawet zadziwiajaco wysokie noty otrzymuja na filmwebie, imdb czy tomato ten serial. Soczyste 6.5/10. Nawet, nawet. Tez od siebie dalbym taka ocene.

Ostatnia edycja:
Do góry