Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Według mnie,dużo filmów 4K ze streamingu,wygląda lepiej niż z BD.
Tylko dorzuciliby do tego 768 kb/s audio,ze 2 GB danych ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jest już taka wersja w sieci, że jakość jej pozwala obejrzeć ten film na projektorze ?

Daje rade, audio troche slabe.

HDR format : SMPTE ST 2086, HDR10 compatible
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 1 h 50 min
Bit rate : 17.9 Mb/s
Width : 3 840 pixels
Height : 2 160 pixels

Codec ID : A_EAC3
Duration : 1 h 50 min
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 768 kb/s
Channel(s) : 6 channels
Channel layout : L R C LFE Ls Rs

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pewnie nie dla szystkich, ale Wonder Woman 1984 można obejrzeć w szczególności fani DC. Film dużo bardziej spokojniejszy, mniej akcji, mniej rozpierduchy niż to było we wcześniejszej odsłonie WW, ale genearalnie dość przyjemnie się oglądało. Jakość na BR w KD. na pewno zadowoli zarówno pod względem dzwięku jak i obrazu.

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Może jakiś western na niedzielę ? ;)
Screenshot-20210425-124651.png

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Nasz rodzimy film dostal zlote maliny :)
"365 dni"

"Jako producenci bardzo cieszymy się z ogromnego sukcesu, jakim na świecie okazał się nasz film. Nominacje do Złotych Malin tylko potwierdzają frekwencyjny aspekt tego sukcesu. Świadczą bowiem o tym, że film z Polski traktowany jest przez Hollywood jak rodzimy blockbuster. A to wyjątkowe i nie sądzimy, by szybko mogło się powtórzyć (chyba, że w przypadku kontynuacji naszego filmu). Nagrodę przyjmujemy z uśmiechem, a gdy trafi już w nasze ręce, z pewnością ją zaprezentujemy."

Tak szczerze to nie wiem czemu wszyscy hejtuja ten film, dla mnie ogolnie byl ok. Z zona obejzalem, nawet dalo co nie co po seansie :) :) Mozna rzec seans udany xD

Do góry