Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
On nie mógł się doczekać i obejrzał CAM-a ;)
54aac0f06da811d003a063a5

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Co by nie mówić, ma Nolan rozmach, już pierwsza scena robi wrażenie.
Przy czym nie mam tu na myśli, jakiś infantylnej copy/paste rozpierduchy, a klimatyczną, pełną "splendoru" akcje. Super, lecę dalej.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
BTGigs zamykają :( Prawie 12 lat miałem tam konto. IMO najlepszy polski tracker. Oby encoderzy przenieśli się chociaż częściowo na PS.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
Jaki burdel. Wszystko na miejscu i ladnie poukladane bez zbednych reklam.
Wchodzisz w tytul i widzisz jakie wersje sa dostepne

Na PS sa zaproszenia czy jak?

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Co by nie mówić, ma Nolan rozmach, już pierwsza scena robi wrażenie.
Przy czym nie mam tu na myśli, jakiś infantylnej copy/paste rozpierduchy, a klimatyczną, pełną "splendoru" akcje. Super, lecę dalej.

Mało kto się tak poświęca dla kolegów i recenzuje dla nich na bieżąco :D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Trudno ocenić obiektywnie Tenet, jeżeli przez cały bity seans, człowiek ogląda z przeświadczeniem, że to film Nolana, a nie jakieś Olgi Chajdas z Eroticą2022 ; ) (kto widział, ten wie). Gościa z którym mi zawsze było po drodze (Incepcja, Interstellar, Prestiż, Memento... )
Gdybym miał wskazać, co obniżyło loty w Tenet, to bez zastanowienia wskazuje beznadziejną, drętwą i wkur.. obsadę. W mojej ocenie, to ta ferajna, na czele z murzynem wyłożyli film.

Gdzie tu do charyzmy Leosia, czy Gordon Levitt'a, podobnie McConaughey, gość wystarczy, że jest i już gra, w Tenet nikt nie gra, no może po za rewelacyjnie dobranym soundtrackiem i świetnym audio.

No nic, teraz czekam na mojego drugiego ulubieńca Denisa Villeneuve, czyli Diune.

Btw. Widział ktoś ostatni film z Russel Crowe "Nieobliczalny"?
Wierzyć się nie chce, że Russel w takim gniocie wystąpił.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Russel Crowe "Nieobliczalny" - oglądałem...cóż lubię gościa, ale coś ostatnio jakby to delikatnie ująć obniżył loty...

Tenet - kurcze jakiś taki nie taki. Liczyłem na więcej dobrego kina...Może faktycznie tak jak napisałeś obsada go wyłożyła...

STELVIO

Well-known member
Bez reklam
Bez przesady. Mi się tam podobał. I ogólnie dobrze, że żadna plejada gwiazd nie zagrała. Temat dobry, akcja, audio. Obejrzę na pewno drugi i może nawet trzeci raz. Może złe nastawienie było. Może za ogromne wymagania. Bo to Nolan? Reżyser jak inni. Ale filmy jak nie inni. Ja np nie trawiłem Interstellar. Za to reszta mi podpasowała. Jak zwykle rzecz gustu. A czy aktorzy nic nie zagrali. Nie jestem w tym specjalistą. Ale nawet Ci znani potrafią zagrać padakę. Tylko nazwisko ich usprawiedliwia. Tego nie akceptuję. To jest tylko moje zdanie.

Do góry