bokciu
Banned
... chyba tego nie było... chyba![]()
[youtube]KCavXsEiyJM[/youtube]
Byyyyło...i to dawno
... chyba tego nie było... chyba![]()
[youtube]KCavXsEiyJM[/youtube]
Próbowałeś w końcu tego Netflixa ?![]()
Lolek, to jaki Ty masz net???
To pewnie nie jest kwestia samego dostawcy, tylko wifi i sprzętu.
Ja mam Netflix ponad rok. Najpierw na 40 mbit. Było super, ale czasem jednak rwało. Zmieniłem neta na 100 mbit i... dokładnie to samo. Chociaz np. w obu przypadkach na telefonie szło na full. Problemem był bd Panasa i konsola Sony. Kupiłem 5m kabla sieciowego i problemy się skończyły.
Kolego ja o 40 stce to nawet nie marzętakie miejsce bardzo blisko wawy, ale niestety lasy plus to miejsce jakieś jest dziwne jeśli chodzi o net... Tylko światłowód ratuje.. Ale wiesz ja z tego powodu jakoś nie płaczę i tak za dużo bym nie oglądał, bardziej zależy mi np na obwodnicy..
![]()
Dokładnie, miesiąc za darmo, do tego Netflix bardzo dobrze radzi sobie ze słabym łączem. Jak masz TV tylko FHD to już w ogóle nie ma o czym mówić, bo da radę nawet z bardzo słabym netem.Ja mam okolo 6 megabitow i Netflix daje rade. Wiec lolek nie lamentuj tylko wykupuj abonament. Zreszta pierwszy miesiac za free wiec nic nie tracisz.
..... niestety nie można mieć wszystkiego narazalbo wieś i wszystkie jej przywary albo miasto i wszystkie jego udogodnienia
Z czegoś trzeba zrezygnować i dlatego zawsze wybieram MIASTO, a miasto to teatr, kino, lokale, imprezy sportowe, handel we wszelakim jego rozumieniu, lekarz, apteka i kościół oraz wysokie transfery po światłowodzie
itp. i nikt mnie nie przekona, że do teatru czy kina ze wsi można dojechać, można lecz niestety ale to już jest wyprawa i zawsze tak się składa, że nie ma na to czasu lub po prostu się nie chce i wymaga to silnej woli a przede wszystkim pokonywania dziesiątek kilometrów. Nie wspomnę już o dzieciach i ich szkołach i zajęciach poza lekcyjnych, wówczas to samochód staje się drugim domem.
Jest takie powiedzenie: na starość wybieraj takie miejsce zamieszkania abyś miał wszędzie blisko i na piechotę dotarł do lekarza, apteki, kościoła i spożywczaka a wówczas będziek:
Pozdro![]()
Po kilku odcinkach szału nie ma, zobaczymy czy finalnie będzie tak dobrze, jak w poprzedniej serii.Wlaczam TV, chyba pierwszy raz od jesieni. a tam Subura 2
Jaki?nowy kryminal o dunskiej parze detektywow
http://imdb.com/title/tt6916362Po kilku odcinkach szału nie ma, zobaczymy czy finalnie będzie tak dobrze, jak w poprzedniej serii.
Jaki?
Ostatnio sporo skandynawskich z listy odhaczyłem...
http://imdb.com/title/tt6916362
To juz 3 czy 4 z kolei.