Dopiero teraz ???Narodziny gwiazdy - zaliczone
....
Dopiero teraz ???Narodziny gwiazdy - zaliczone
....
Wczoraj trafiłem na Tidalu ten kawałek (Shallow), odsłuchałem kilka razy, jest świetny, szczególnie wejście Gagi, wokal wymiata i przypomniało mi się, że czekam na ten film. No i dziś, udało się obejrzeć. Spełnił moje oczekiwania bez dwóch zdań ; )
Originally Posted by armanig View Post
Też nie jestem wielkim fanem, ale niektóre uwielbiam. Na Tidalu całą płytkę mam w ulubionych.
Podobnie jest z Rock of Ages, ideał jeżeli chodzi o muzykę. Moje klimaty, a sam film łatwy i przyjemny, ale nie o to chodzi. To ma być tło.
Nędzników jakoś nie przetrawiłem, repertuar nie mój.
LaLa Land, nawet nie dokończyłem, ale dam mu kiedyś jeszcze szanse.
Tak na marginesie, wy tu piszecie o jakimś "Królu rozrywki", a ja o "The Greatest Showman", teraz zorientowałem się, że to przecie ten sam film i piszemy o tym samym ; )
Tak czy inaczej, świetna pozycja.
No to teraz tylko czekac kiedy odkryjecie "Star is Born". (Te "autorskie", nie "komercyjne" kawalki)![]()
Coraz ciekawszy ten Netflix...
[youtube]y3GLhAumiec[/youtube]
Obejrzałem, spodziewałem się czegoś więcej. Dla mnie ta kolejna wizja zagłady to nic specjalnego.
First Man już mi Piramida wysłał, dzisiaj się rzuci okiem.
Czyli po raz kolejny dowód na to, że sama rozdzielczość i znaczek 4k, nie przekładają się na to zobaczymy na ekranie.4K w tym filmie nie powala, znowu ziarno i dużo czerni.