Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Ale piszac powyzsze, mialem na mysli, dramaturgie, a nie PQ.
Nawet Sylwek by tego lepiej nie wyrezyserowal i nie zagral.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Przelecz ocalonych?

Najlepszy film wojenny ostatnich kilku lat... Bedziecie sie smiac ale utkwil on mi tak samo jak szeregowiec, kampania, most za daleko itp. Wrzucilbym go do tego samego worka bardzo dobrych filmow.

Podobne mam zdanie, aczkolwiek szeregowiec...., Ocalony czy np Helikopter w ogniu bardziej do mnie przemawiają..

Na Dunkierkę wiele ludzi szło z niewiadomo jakimi oczekiwaniami. Porównanie z Szeregowiec Ryan czy właśnie Przełęcz Ocalonych. Dunkierka to inaczej zrobiony film. I dobrze. Opowieść z ziemi, powietrza i wody. Dla mnie super. I dźwięk.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Dokładnie myślę, że niektórzy właśnie z góry założyli, że to będzie mega film.. a z góry to można złożyć dwie rzeczy śmierć i podatki..
Film ma swój klimat i kapitalnie zrobiony pod względem audio,a nie jak te Avengesry i wiele wiele innych, gdzie zwykłe DD 5.1 jest albo na tym samym poziomie, albo nie wiele ustępuje, a kto wie czy nie lepiej.. a zapłaciło się za coś co miało być lepsze.. Niech dalej tak robią to tak jak kiedyś napisałem w kosmos ich wszystkich odeślę...bo jak się płaci to się również wymaga..

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Szykują w UHD :

caz.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ładna kobieta była za młodu :), a wstyd bo jakoś nie kojarzę tego filmu, ewentualnie bardzo, bardzo dawno temu oglądałem..

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo ten ma aż za dobrego :) ja potrzebuje coś po środku :) Ten Pan chyba nie ma lustra w domu, bo jakby spojrzał to wiedziałby, że przesadził..

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Piramida
Kupiłeś tv 4k?

Lolek
Ibisz może mieć problem kiedyś z emeryturą bo w zusie mu nie uwierzą, że ma 65 lat:D

Ostatnia edycja:
Do góry