Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Daj znac w watku "nasze zestawy" co z tym arcamem? Niewypal z zakupem? Nie podeszedl?

"Swieza" uzywka (AVR850), trzaski i niewlasciwy poziom w jednym z kanalow, Wlasnie odzyskalem kase ale nerwy zostaly, a cieszylem sie jak dziecko, bo od poltora roku marzyl mi sie Dirac. Ubiegly tydzien byl wyjatkowo rozczarowujacy i fatum dalej sie ciagnie. Jak sie jutro okaze, ze urlopu nie dostane, to dopiero bedzie jazda, bo bilety juz kupilem ;)

venomas200

New member
Bez reklam
Ja tam takiej tragedii nie wyłapałem. Uważam że od DC to był obrazowo jeden z lepszych produkcji. Oczywiście nie zmienia to faktu że szczyt to to nie jest.
Nie mam czasu na oglądanie niczego. Mecz oglądałem dziś inw drugiej połowie to już była niezła komedia

lolek126

Well-known member
Bez reklam
jak obejrzę to ocenię , może na zdjęciach było przesadzone jeśli chodzi o jakość obrazu, ale tak czy siak dup... nie urwie.. a powinno patrząc, że to nowiutki film..

A odnośnie naszej reprezentacji to komedia w najlepszym stylu.. fizycznie to gąbka, a obrona .. szkoda gadać.. choć strzelone bramki cieszą.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Znaczy się w przyszłym tygodniu , a odnośnie Player one wklejałem zajawkę i powiem, że troszkę mnie zaciekawił ten film.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Był sobie pies - zaliczony.
Był sobie pies (2017) - Filmweb

Ocena 7.8? Grubo.
Bardzo fajny (to chyba najlepsze określenie) i przyjemny w odbiorze, jako, że lubię psiaki, to chyba nie ma sensu szukać dziury w całym.
Fajne familijne (z przesłaniem) kino.
Polecam każdemu.

Mimo wszystko uważam, że ocena lekko zawyżona. Na 7.8 oceniałbym coś na pograniczu dzieła filmowego, a to jest "tylko" bardzo fajny film.

Jeżeli chodzi o wzruszające momenty, to jednak:
Mój przyjaciel Hachiko (2009) - Filmweb
Nic nie jest wstanie przebić tej pozycji. Dla mnie ten film, to jest absolutny top of the top 10/10.

Mamy już podobną historię, a nawet pomnik wiernego psiaka. Piękna sprawa.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_psa_Dżoka
Pamiętam tą historię, a teraz odświeżając temat, czytam na wikipedii, że "władze" nie chciały się początkowo zgodzić, ehh.

Polecam te kilka minut poniżej, jest sam bohater:

[youtube]dp0ROlyR4wo[/youtube]

800px-Pomnik_psa_D%C5%BCoka.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry