Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

lolo2

Well-known member
Bez reklam
6 dni (2017) - Filmweb

6 Days od netflixa.

Jak komus spodobal sie film Dzien Patriotow to smialo polecam, nie zawiedzie sie. Film na faktach, o okupacji Ambasady w Londynie przez terrorystow.

Co tu pisac, typowy, dobry film gdzie wszystko trzyma sie kupy, bardzo dobze zrobiony, nie o efekty specjalne w nim chodzi. Smialo mozna dac ta 6 - 7/10.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja zaliczyłem w końcu:
Jestem najlepsza. Ja, Tonya (2017) - Filmweb

W sumie nie ma się do czego przyczepić. Film bdb, ale mimo, że Margot zagrała świetnie, to jednak wolałbym ją widzieć w innych rolach (takie, typowe męskie i szowinistyczne podejście co do Margot, cóż zrobić).
Sam w sobie film mnie jakoś specjalnie nie urzekł, być może z uwagi na klimat, ale obiektywnie to dobry film.

Samą w sobie historię pamiętam przez mgłę, bez szczegółów i analiz.
W przeciwieństwie do historii OJ Simpsona, którą znam dosyć dobrze, dlatego też poniekąd byłem ciekawy, ja to przedstawią w filmie i chyba największy plus, to sam fakt powstania tej produkcji z uwagi na faktyczną Tonya Harding.

To ogromny ukłon w jej stronę, szczególnie finał filmu - jeżeli dajemy wiarę w jej wersję, a jak było faktycznie? Któż, to wie.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja wczoraj zaliczyłem 2 odcinki polecanego przez armaniga serialu "Dom z papieru". Wciąga od pierwszego odcinka. Serial jest jest tylko w 1080p, ale jakościowo wypada super.

Poza tym polecam na Netlifksie National Parks Adventure w 4k. Świetne ujęcia, piękne widoki, oglądając ten materiał odnosi się wrażenie jak by to było w 3D.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dobra Panowie. Zegnam sie.
Troche za duzo w ostatnmi tygodniu stresu, dzisiaj jeszcze pajacyki z tzw administratorem ( polecam sie pamieci). wiec pora odpoczac. Klkam wlasnie loty w cieple, przyjemne miejsce. Moze uslyszymy sie za za 3 tyg, ale raczej juz na innym forum. Mam nadzieje, ze poza opalenizna, przywioze garsc wrazen z kina LCD.
Tymczasem ciekawych filmow i dobrego brzmienia zycze.

PS Omijajcie Arcamy. :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Bube dopadła depresja i już świruje. Inne forum, no pewnie.
Zrzutka na psychologia i trzymamy Delikwenta.
Buba, nie świruj już ;)

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Słaby ten film w 4k? A na BR w FHD jak wygląda? Mam do odebrania ale pewnie już po Świętach to uczynię, bo przed nie ma czasu na takie rzeczy...

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Pakolo w FHD widziałem sceeny, powiem Ci jak to się potwierdzi co widziałem na zdjęciach to wygląda słabo, gorzej niż miało to miejsce w WW... dużo ziarna.. podobnie jak to było w Batman v Superaman...

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Bube dopadła depresja i już świruje. Inne forum, no pewnie.
Zrzutka na psychologia i trzymamy Delikwenta.
Buba, nie świruj już ;)

Gdyby nie to imię,miałbym jeszcze wątpliwości,ale teraz już wszystko wiadomo :grin:

maxresdefault.jpg

DeSantaHouse-GTAV-livingroom.jpg

trailer-2-lounging-by-the-pool.jpg

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Nie kumam co oni z tym ziarnem mają w DC... rozumiem niech trochę by było, ale na litość boską co za dużo to i ś... nie zje.. i jeszcze płać za to 100 zł..

Henry

Active member
Bez reklam
Nie kumam co oni z tym ziarnem mają w DC... rozumiem niech trochę by było, ale na litość boską co za dużo to i ś... nie zje.. i jeszcze płać za to 100 zł..
Marudny jesteś... jak Buba z tym pożegnaniem ;)
Nie jest źle z tym ziarnem, widziałem fragmenty 1080p remux i wg. mnie jest to poziom akceptowalny ;)

Do góry