Skoro nie ma czasu to zawsze jest nadzieja, ze znajdzie. Co do Super 8 to raczej powatpiewam, ze to byl prequel. Nie ta konwencja filmu. 8 to raczej kino familijne.
Też jestem zdania że film Super 8 to bardziej kino familijne...
Skoro nie ma czasu to zawsze jest nadzieja, ze znajdzie. Co do Super 8 to raczej powatpiewam, ze to byl prequel. Nie ta konwencja filmu. 8 to raczej kino familijne.
projekt monster piękna sprawa,![]()
No raczej
Film sprawia wrażenie bardzo realistycznego,również za sprawą "amatorskiej" pracy kamery.
Ta scena na długo zapadnie mi w pamięci
Przerażające odgłosy wydaje ten potworek(1:22)
[youtube]6esR4uGEFCc[/youtube]
"Super 8" to zupełnie inny klimat...
Mogliby zrobić nowego mrocznego King Kong'a.Ten z 2005r. nie był taki zły ale za bardzo "hollywoodzki".
Poniżej zamieszczam listę filmów w których występują gigantyczne potwory.Można sobie coś wybrać
List of giant-monster films - Wikipedia, the free encyclopedia
Panowie,jeżeli ktoś planuje w najbliższym czasie wybierać się do kina na filmy z widowiskowymi efektami specjalnymi to niestety się zawiedzie.Przejrzałem trochę dokładniej filmy s-f i fantasy,które mają się pojawić do końca 2014r i okazuje się że praktycznie wszystkie mamy już za sobą...
Zostały tylko :
Interstellar
Igrzyska Śmierci: Kosogłos. Część 1
Dracula Historia Nieznana
Exodus: Bogowie i królowie
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
W przypadku czterech pierwszych,raczej nie będą to jakieś miażdżące efekty...
Polecam zatem póki jeszcze graja,wybrać się do kina na "Strażnicy Galaktyki" bo film jest świetny a efekty wgniatają w fotel
Następne dopiero w 2015r (dla przypomnienia):
Styczeń :
[youtube]F4zX--5Ils8[/youtube]
Luty/Marzec - na ten chyba pójdę (3D):
[youtube]TLyk00gFPdQ[/youtube]
Wiem,dlatego napisałem "dla przypomnienia"seventh son to trailer jest już w necie od bardzo dawna
Na Jupiter'a ?myślę że na jeden z nich to do kina skoczę...
Wiem,dlatego napisałem "dla przypomnienia"
Na Jupiter'a ?
Później :
Kwiecień - Szybcy i wściekli 7
Maj - Avengers: Age of Ultron
Maj/Czerwiec - Mad Max: Fury Road
Czerwiec - Jurassic World
Czerwiec - Terminator: Genisys
......
Czyżby superbohaterowie nam trochę wymiękali ?
Było już tutaj...Wczoraj nawet wspominałem o tym filmie.
E tam... ja wierzę w superbohaterów![]()
A gdzie Avatar 2 i Prometeusz 2 ????
Nie oglądałem ale widziałem już wcześniej okładkę filmu...Brat , a oglądałeś Coldwater ???
Piramida lubi takie filmy, jeszcze żeby ta placówka resocjalizacyjna okazała się szkołą Kung Fu dla wykolejeńców, okraszona walkami na śmierć i życie, to byłoby miło![]()
Dobrze trafiłem Piramida, czy się mylę?![]()
tylko o ile wiem niby prequelem projektu był super 8.
Nie oglądałem ale widziałem już wcześniej okładkę filmu...
Armaniś jak mógłbyś się mylić
Dodatkowo dorzuciłbym jakąś seksowną naczelniczkęOprócz walk muszą być również wyścigi samochodów,hazard,morderstwa,wymuszenia,gwałty,walki kogutów,duża ilość alkoholu oraz koledzy którzy odbijają głównego bohatera za pomącą helikopterów,czołgów,bazook,minigunów i wyszkolonych psów zabójców.Momenty mają być zaskakujące i nieprzewidywalne.Musi temu towarzyszyć również mroczna muzyka.
Oczywiście wszytko w kategorii "R" a w roli głównej Tom Hardy![]()
złe moce piekielne, zjawy, takie czyste, na wyciągnięcie ręki i bizarre, sadomaso ...![]()
![]()