Nowości kinowe, opisy filmów... officebox ;)

Dingo

Member
Właśnie skończyłem oglądać 'American Assasin' - jedna z lepszych produkcji w tym roku według mnie. Sporo akcji, dobre efekty dźwiękowe i ....polski smaczek. Polecam!

bramowicz1

Member
Bez reklam
Obejrzałem wczoraj SPLIT i nie żałuję spędzonych dwóch godzin przed tv. McAvoy zagrał świetnie i warto choćby dla niego obejrzeć ten film.

I ja właśnie wczoraj obejrzałem ten film za sprawą mojej drugiej połówki, a przyznam, że jak ona znajdzie jakiś thriller to nie ma ..... we wsi. A to że psychologiczny to drugi plus.

I tym razem nie bylem zawiedziony, McAvoya znałem tylko z roli w X-Mena, zagrać taką postać to wyczyn.

A zaburzenia tego typu są faktem:

https://pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenie_dysocjacyjne_to%C5%BCsamo%C5%9Bci

Sam film jak dla mnie super, a jeśli komuś takie nie podchodzą to niech ogląda głupie komedyjki.

bokciu

Banned
Sam film jak dla mnie super, a jeśli komuś takie nie podchodzą to niech ogląda głupie komedyjki.

Uhm...czyli jeśli komuś nie podszedł "Split" - jego ambicje kinowe sprowadzają się do głupawych komedyjek i na nic innego już go nie stać. Ciekawa teoria...
A jeśli już mowa o kinie psychologicznym, proponuję twórczość Michaela Haneke...Przy jego filmach to "Split" może się wydać niewybredną komedyjką.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
To chyba na razie plotki, jeszcze nie potwierdzone. Ale podobno Affleck chce zrezygnować z roli Batmana

A co? Nabawil sie raka osobowosci i zamierza odstawic prace na rzecz leczenia? ;)
Mysle ze to PR. Wytwórnia chciałaby młodszego bardziej HOT i prawdopodobnie tańszego gwiazdora.
O producenckiej gaży już nie wspominam.

Ostatnia edycja:

ThePepe

New member
Bez reklam
A co? Nabawil sie raka osobowosci i zamierza odstawic prace na rzecz leczenia? ;)
Mysle ze to PR. Wytwórnia chciałaby młodszego bardziej HOT i prawdopodobnie tańszego gwiazdora.

Taką informację przeczytałem kilka dni temu. Nie musi być prawdziwa, napisałem że to może być plotka. Pożyjemy zobaczymy :)

Piramida

Well-known member
Bez reklam
Piramida - Piękna i bestia, dałem radę oglądać 30 min ... :) Porażka jak dla mnie..

Nie poznaję kolegi :grin:
Właśnie skończyłem oglądać 'American Assasin' - jedna z lepszych produkcji w tym roku według mnie. Sporo akcji, dobre efekty dźwiękowe i ....polski smaczek. Polecam!

Skoro tak,to wieczorem sobie obejrzę ;)

Prawdę powiedziawszy,wolałbym w tej roli Jake'a,niż trochę ciepłokluchego Bena ;)

Caparzo

New member
Bez reklam
Serpski Film sobie jeszcze obejrzyj jak lubisz takie twarde kino i jarasz się takim klimatem.
do tego Laboratorium Diabła i tam jeszcze było coś takiego w tym temacie ale nie pamiętam.

bokciu

Banned
Nie Serpski - tylko Srpski, ale to na marginesie...Film chory, wynaturzony i brutalny. Dla mnie OK, ale mam świadomość, że nie każdemu może się podobać. Bardzo mocne kino.

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Taką informację przeczytałem kilka dni temu. Nie musi być prawdziwa, napisałem że to może być plotka. Pożyjemy zobaczymy :)
Ok.
Ja nie pisze że to nieprawda.
Ale ludzie nie podejmują takich decyzji, dlatego ze wstali lewa noga. Jaki to ważny powód takiej decyzji u zawodowego aktora? Przecież nie poswiecii się pisaniu i kręcenia filmów w alllenowskim tempie.
Odswierzyl sobie "Birdmana" ? ;)
Ja po prostu wietrze, ze decyzja byla nie do końca jego.

ThePepe

New member
Bez reklam
A może chodzi tylko o narobienie szumu wokół filmu, a inna rola jest przewidziana dla Jake'a. Taki chwyt marketingowy :) Tak jak pisałem, pożyjemy - zobaczymy

Ostatnia edycja:

venomas200

New member
Bez reklam
Alibi com
Stwierdzam że lubię Francuskie komedie. One mają swój klimat ale są naprawdę fajne . Ta jak na moje świetna i polecam

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

zochu91

Klub HDTV.com.pl
VIP
Serpski Film sobie jeszcze obejrzyj jak lubisz takie twarde kino i jarasz się takim klimatem.
do tego Laboratorium Diabła i tam jeszcze było coś takiego w tym temacie ale nie pamiętam.

Nie Serpski - tylko Srpski, ale to na marginesie...Film chory, wynaturzony i brutalny. Dla mnie OK, ale mam świadomość, że nie każdemu może się podobać. Bardzo mocne kino.

Srpski Film widziałem kilka lat temu.. Powiem Wam, że przeraża mnie nie sam fakt nakręcenia tak chorego filmu, a jego popularność i fakt, że takie produkcje mają swoich zagorzałych fanów :|

Do góry