Co byscie powiedzieli na zmiane Batmana z Bena Afflecka na Jake Gyllenhaala?
A gdzies Ty widzial Afflecka w tej roli?
Piramida - Piękna i bestia, dałem radę oglądać 30 min ... Porażka jak dla mnie..
Obejrzałem wczoraj SPLIT i nie żałuję spędzonych dwóch godzin przed tv. McAvoy zagrał świetnie i warto choćby dla niego obejrzeć ten film.
Sam film jak dla mnie super, a jeśli komuś takie nie podchodzą to niech ogląda głupie komedyjki.
To chyba na razie plotki, jeszcze nie potwierdzone. Ale podobno Affleck chce zrezygnować z roli Batmana
proponuję twórczość Michaela Haneke...
A co? Nabawil sie raka osobowosci i zamierza odstawic prace na rzecz leczenia?
Mysle ze to PR. Wytwórnia chciałaby młodszego bardziej HOT i prawdopodobnie tańszego gwiazdora.
O producenckiej gaży już nie wspominam.
Dwa najlepsze z tzw. trylogii zlodowacenia: Benny's video i Siódmy kontynent, oraz chyba najbardziej znany Funny games, który występuje w dwóch wersjach.Fakt, dobre kino, oglądałem: Pianistka (2001), Biała wstążka (2009), Miłość (2012).
Piramida - Piękna i bestia, dałem radę oglądać 30 min ... Porażka jak dla mnie..
Właśnie skończyłem oglądać 'American Assasin' - jedna z lepszych produkcji w tym roku według mnie. Sporo akcji, dobre efekty dźwiękowe i ....polski smaczek. Polecam!
A co? Nabawil sie raka osobowosci i zamierza odstawic prace na rzecz leczenia?
Mysle ze to PR. Wytwórnia chciałaby młodszego bardziej HOT i prawdopodobnie tańszego gwiazdora.
O producenckiej gaży już nie wspominam.
Dwa najlepsze z tzw. trylogii zlodowacenia: Benny's video i Siódmy kontynent, oraz chyba najbardziej znany Funny games, który występuje w dwóch wersjach.
Ok.Taką informację przeczytałem kilka dni temu. Nie musi być prawdziwa, napisałem że to może być plotka. Pożyjemy zobaczymy
Alibi com
Stwierdzam że lubię Francuskie komedie. One mają swój klimat ale są naprawdę fajne . Ta jak na moje świetna i polecam
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Serpski Film sobie jeszcze obejrzyj jak lubisz takie twarde kino i jarasz się takim klimatem.
do tego Laboratorium Diabła i tam jeszcze było coś takiego w tym temacie ale nie pamiętam.
Nie Serpski - tylko Srpski, ale to na marginesie...Film chory, wynaturzony i brutalny. Dla mnie OK, ale mam świadomość, że nie każdemu może się podobać. Bardzo mocne kino.