Hehe , a powaznie ?
Mow mi tu szybko![]()
Dokładnie kamery imaxu. O ile dobrze pamiętam to jedną Nolan rozbił podczas kręcenia pościgu w tunelu w Batmanie. Swoją drogą świetna trylogia od Nolana, rewelacyjnie zmontowana, z muzyką Zimmera. Każdą część widziałem conajmniej 3x![]()
W Antmanie też chyba są sceny imaxowe na pełny ekran. Nie mam tego filmu ani na BD ani na dysku więc nie sprawdzę, ale pamiętam, że było w nim fajne 3D.
Lolek,tu piszą o aspect ratio w Doktorku,w wersji 3D...
Doctor Strange (2016) - February 28, 2017 - Page 20 - Blu-ray Forum
To co dzisiaj oglądamy serial na tvn ?? Zapowiada się całkiem fajnie..
Belle Epoque | Oficjalna strona serialu Belle Epoque TVN
Peaky Blinders to to nie jest i nie bd ! Za malo dynamiki a Malaszynski jest bardziej drewniany niz sam Pinokio ! Czerpali wzorzec z wyzej wspomnianego, ale wyszlo jak zawsze
Same ambicje to zamalo ! Liczy sie jeszcze talent, ktorego starcza jedynie na smiecio-tasiemce ,ktorych jest do groma !
Netflix Black Sails
O piratach
Po pierwszym odcinku jest tyle wątków, że zaczyna być ciekawie![]()
Wkleiłem link dot. polskiego wydania BD "przełęczy ocalonych". Oczywiście Monolith obcina Atmosa do DTS HD 5.1. i wywala wszystkie dodatki z płytyA co tam wkleiłeś ciekawego?
Peaky Blinders to to nie jest i nie bd ! Za malo dynamiki a Malaszynski jest bardziej drewniany niz sam Pinokio ! Czerpali wzorzec z wyzej wspomnianego, ale wyszlo jak zawsze![]()
Wkleiłem link dot. polskiego wydania BD "przełęczy ocalonych". Oczywiście Monolith obcina Atmosa do DTS HD 5.1. i wywala wszystkie dodatki z płytyAle cena sugerowana w Empiku 69 zł
![]()