anastazjamac
New member
Dobra obsada! A co do tych aktorów to faktycznie podejrzane...
[youtube]watch?v=x6G1vRbvgiU[/youtube]Wracając do tematu głównego, a zarazem kontynując wątek Balezapowiada się ciekawie
Ridley Scott +Bale, Torturo, Weaver, Kigsley, czy Edgerton
Pewnie obejrzę, ale trailer na razie nie rbi na mnie wrażenia.
No ma byc Gone girl od Finchera
Bo to nie jest oficjalny trailer, a materiał przygotowany przez jakichś fanów
Znając Scott'a to można się spodziewać efektów na najwyższym poziomie
Krzysiek, a do tego pewnie będzie w Dolby Atmoś![]()
To już lepiej, jakby namiastka 300Dokładnie,to są zmiksowane sceny z różnych filmów...
Tutaj jest prawdziwy trailer
To już lepiej, jakby namiastka 300tylko żeby nie poszło w Pompeje
![]()
Serbian Film Srpski Film Trailer - YouTube
Nie to żebym się jarał tym filmem ale lubie raz na jakiś czas obejrzeć coś kontrowersyjno obrzydliwego. Polecam odważnym i gratuluje osobie, która wytrwa do końca
nie wiem jak wy to dodajecie że jest podgląd![]()
Serbian Film Srpski Film Trailer - YouTube
Nie to żebym się jarał tym filmem ale lubie raz na jakiś czas obejrzeć coś kontrowersyjno obrzydliwego. Polecam odważnym i gratuluje osobie, która wytrwa do końca![]()
A dla fanów Scorsese fajna informacja, że nagrywa kolejny film ze "swoimi gangsterami"- Pacino, DeNiro, Pesci..., a film ma tytuł The Irishman, czekam z niecierpliwością
Tylko czekać, aż wezmą się za Powrót do przyszłości![]()
Jak to mówią wino im starsze tym lepsze, ciężko mi przypomnieć sobie słabe filmy z ich udziałem (DeNiro, Pacino,...), nawet jeśli nie były jakimiś arcydziełami, to ci panowie je ratowali, więc też czekam na "dobre kino"
Pewnie że ratowali te ostatnie słabsze filmy ale dlaczego nie dostają od ponad 10 lat pierwszoplanowych ról w bardzo znanych i dobrych produkcjach ?...Przecież tematów z 60 czy 70 - latkami jest multum...Jak widać chyba widzowie wolą oglądać młodszych aktorów,tak do 55 lat...