jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
No to faktycznie mu doradziłeś z jednej strony plazma za 3100 a z drugiej conajmniej dwa razy droższa...bosko
jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
Mam nadzieję, że piszesz to z doświadczenia, a nie z opinii.jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
oczywiscie lg pc51 jest lepszy do kazdego sygnalu, to po prostu nowszy model, z nowszym XD Engine, oczywiscie kontrast tez ma lepszy i chyba dwa zamias jednego hdmigaza74 napisał:Cześć!
Nowy tu jestem ale mam pytanko
zdecydowany jestem na LG PC51 ale od czytania forum namieszało mi się i zastanawiam się nad LG PC1RR nie wiem który lepszy tzn. który lepiej wyświetla obraz kablówka i dvd ...
adet napisał:Nie z gwarancją, ponieważ jeżeli masz paragon ze sklepu to masz i gwarancję. Mówimy tu o przypadku takim gdy plazma ląduje w serwisie , który nie jest w stanie usunąć usterki i LG proponuje Ci nową plazmę , a Ty jej nie chcesz tylko wolisz pieniążki. Te pieniążki powinieneś dostać ze sklepu gdzie ją kupiłęś przedstawiając pokwitowanie które wystawi Ci serwis o niemożliwośći naprawy sprzętu. A gdy jest to sklep internetowy na drugim końcu Polski sprawa się komplikuje.