jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
No to faktycznie mu doradziłeś z jednej strony plazma za 3100 a z drugiej conajmniej dwa razy droższa...bosko
jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
Mam nadzieję, że piszesz to z doświadczenia, a nie z opinii.jtd napisał:Nie rozczaruje cie a nawet zachwyci tylko pioneer
oczywiscie lg pc51 jest lepszy do kazdego sygnalu, to po prostu nowszy model, z nowszym XD Engine, oczywiscie kontrast tez ma lepszy i chyba dwa zamias jednego hdmigaza74 napisał:Cześć!
Nowy tu jestem ale mam pytanko
zdecydowany jestem na LG PC51 ale od czytania forum namieszało mi sięi zastanawiam się nad LG PC1RR nie wiem który lepszy tzn. który lepiej wyświetla obraz kablówka i dvd ...
adet napisał:Nie z gwarancją, ponieważ jeżeli masz paragon ze sklepu to masz i gwarancję. Mówimy tu o przypadku takim gdy plazma ląduje w serwisie , który nie jest w stanie usunąć usterki i LG proponuje Ci nową plazmę , a Ty jej nie chcesz tylko wolisz pieniążki. Te pieniążki powinieneś dostać ze sklepu gdzie ją kupiłęś przedstawiając pokwitowanie które wystawi Ci serwis o niemożliwośći naprawy sprzętu. A gdy jest to sklep internetowy na drugim końcu Polski sprawa się komplikuje.