Dodam kilka słów od siebie nt. tej ostatniej aktualizacji oprogramowania. W lipcu przestał mi działać Smart TV. Wyskakiwało okienko z informacją "Nie można odnaleźć serwera Philips". Myślałem, że to była tylko jakaś chwilowa awaria, konserwacja serwera, czy coś takiego, bo już to się kiedyś w przeszłości zdarzało niektórym osobom. Później wyjechałem na wakacje, jednak po powrocie (minęło ok. 3 tygodnie od czasu zauważenia przeze mnie braku Smarta) Smart TV nadal nie działał. Wszedłem tu na forum sprawdzić, czy przypadkiem ktoś jeszcze nie zgłasza takiego problemu, ale zamiast tego znalazłem wzmiankę o nowym oprogramowaniu. Od razu je pobrałem, wgrałem i Smart zaczął normalnie działać. Przy okazji zniknął też pewien denerwujący problem z IPLĄ. Tzn. od dłuższego czasu nie uruchamiały mi się niektóre materiały, przede wszystkim bajki dla dziecka. Włączały się reklamy, a po ich zakończeniu wyskakiwał błąd, że "nie można uruchomić materiału, spróbuj ponownie" i tak w kółko. Teraz wszystko działa jak należy.