sihborx
Polecałbym Tobie najpierw zobaczyć EX'a którego zamówiłeś, a później skonfrontować wiedzę nabytą w internecie i forach z Twoimi odczuciami. Jednym przeszkadza clouding w podświetlanych krawędziowo LEDach, innym kąty, jeszcze innym coś innego. Szczerze, moim skromnym zdaniem, nie ma rzeczy idealnej, a już na pewno jeśli nie jest to najwyższa półka danego producenta. Zawsze możesz się do czegoś przyczepić i nakręcić, że coś Ci przeszkadza.
Uważam, że dość dziwny jest fakt, gdy ktoś kupuje TV i nie ma miejsca w domu aby postawić go na wprost kanapy, łóżka, czy nawet taboretu. Rozumiem to, iż każdy żyje po swojemu i tak też mebluje sobie dom czy mieszkanie. Niekiedy niewielka zmiana ustawienia szafki pod TV czyni cuda.
Widziałem EX720 i powiem tak: kąty nie są jego najmocniejszą stroną, to fakt, ale nie wyolbrzymiałbym tego tak jak na forach się ludzie rozpisują. Może to moje subiektywne odczucie, ale nie zauważyłem aby temat kątów był tak okrutny jak o nim piszą. W tych pieniądzach dostajesz naprawdę przyzwoity i płynny obraz (co już było wspomniane w tym wątku i do czego się dołączam).
Przyjdzie TV, zobacz, potestuj, pobaw się nim. Sam najlepiej ocenisz co się TOBIE podoba a co nie. Forumowiczowi XYZ nie podoba się obraz, a właśnie TOBIE on może spodobać się najbardziej - takie moje zdanie, gdyż każdy ma inne "patrzałki"

.