PiotrM_ napisał:
Testowałem dysk zewnętrzny 2,5" o pojemności 120GB (FAT32).
Zawartość dysku przeczytana została w całości.
Jednak pliki większe niż 2GB, które odtwarzały się na komputerze z tego dysku, nie odtwarzały się na tym TV.
Pliki co prawda zobaczy, ale niektore klatkuja, a i tylko xvidy i dvix
Mozna zapomniec o innych formatach xD Owszem pliki 2gb i wiecej nie odtwarza tv
Jednak zauwazylem ze przed wgraniem nowego softu, tylko garstka filmow mi sie wogole odtwarzala
Na odtwarzanie reszty plikow mam 4 sposoby
1) PS3 - jednak on nie odtwarza all formatow, ale za to mozna ogladac filmy HD - ciekawe ile pradu wcina xD
2) podlaczyc do pc - ale nie wiem czy moj pc pociagnie
pozatym patrzac na pobor pradu lepiej sobie darowac
- moj pewnie ze 100W wcina, ale patrzac na inne opcje to sie nie kalkuluje xD
3) podlaczyc laptopa - przez hdmi, i analogiem lub hdmi do amplitunera i szafa gra xD
4) podl. dvd, bd lub
http://www.proline.pl/sklep.php?n=asus-play-hdp-r1-nagrodzony <- jeszcze nie jest doskonaly, ale mimo wszystko na testach wypadl swietnie
- ponoc <10W wcina
Wiec generalnie sklanialbym sie przy 4, a 1 i 3 to okazyjnie jak ktos wpadnie
Btw, wydaje mi sie ze jak ktos ma dysk przenosny (ja mam 80gb narazie) to nie potrzebuje bawic sie w NetTV czy DNSL (czy jak to sie tam zwie xD)
Mnie glownie zalezalo na Ambilight -cie i nie zawiodlem sie, musze tylko sciane na bialo pomalowac bo mnie szlak trafia xD
P.S. uzywalem dysku 2.5" NTFS wiec chyba niema roznicy
Edit:
zbylek napisał:
Witam
Ja posiadam 37PFL8404. Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Pojawiła się nowa wersja oprogramowania:
Wersja: 000.026.066.000, Plik ZIP, 42.64 MB, 2009-11-20
Zmiany:
Mam pytanie. Czy u was też telewizor nie wykrywa nowej wersji oprogramowania. Bo ja za każdym razem mimo, że go mam podłączonego do Neta to musze ściągać i ładować ręcznie.
Ktoś już testował co dokładnie wprowadza nowe oprogramowanie oprócz tego co podał Philips?
Pozdro.
Są jakies zmiany? Moze Sceana naprawili?^^ bo to chyba nie dzialalo
Co do sciagania softu to ja recznie przez pc sciagalem, na dysk i tv sam wykrywal
Pozdro