Markko napisz prosze jaki masz stary model filipka bo ja 3 lata temu kupiłem PFL7332 i jest świetny teraz pójdzie do dzieci a sam planuję zakup 8404H głównie dla ambilight tylko nie wiem czy jest duży różnica w jakości obrazu??
:hmm:
Właśnie to mnie zastanawia bo jednak 4tyś. i gdyby nie było czuć róznicy...
byłem jeszcze niedawno przekonany do plazmy, juz 4 członków rodziny do niej przekonałem ale za chiny ludowe sobie nie potrafię jej kupić jakoś obraz mnie nie przekonywał taki wcale bez ostrości
Szkoda że większość na forum agituje za plazmami a Kiki wciska ludziom stare (dobre) modele jednak po macoszemu traktuje Philipsa obawiam się, że nikomu ich nie poleca.
Szkoda że z lcd to tylko każdy widzi samsunga a wątek o 8404H jest 10x krótszy niż np.o B650, myślę że PHilipsy zasługuja na większą uwagę bo są to telewizory niedoceniane nawet na tym forum.
Markko zrób porównanie na temat jakości obrazu między starym modelem a tym nowym co kupiłeś, bo ja czytajac wątem jednak nie widzę aby właściciele 8404H piali z zachwytu nad tym modelem ale wybór jest tylko jeden bo do 4tyś (chodzi mi o 42 cale) jest tylko tem model z nowszych kontra Samsung B650.