Jeżeli w menu przełączysz na tryb PC włączony,to wówczas automatycznie wyłączony jest tryb Pixel HD,musisz tryb PC zmienić na wyłączony,a wówczas będzie ci działał tryb Pixel HD.
marek-irl napisał:Witam.
Pozwole sobie na jeszcze jedno pytanie, w ustawieniach obrazu - pixel precise HD, czasami niektore ustawienia sa nie podswietlone i nie moge ich zmienic, nie mam pojecia dlaczego.
Pozdrawiam.
PiotrM_ napisał:Ja natomiast zastanawiam się nad bezprzewodowym podłączeniem tego Philipsa do Internetu. Pomysł polega na zestawieniu dwóch routerów: jednego pracującego jako AP, drugiego w trybie AP Client. Ten drugi podłączony kablem do telewizora.
jaskol napisał:Ja wymysliłem inny sposób.
Jeden router + notebook z wbudowaną kartą bezprzewodową zapewnia połaczenie na odległosc od stacjonarnego kompa
Po drugie notebooka (drugie połaczenie sieciowe) łącze kabelkiem z telewizorem.
Czy jest szansa, ze bedzie działać ?
PiotrM_ napisał:Czy komuś udało się odtworzyć z USB plik w formacie WMV9 ?
U mnie bez powodzenia, komunikat "Niedostępny".
W specyfikacji jest wymieniona obsługa WMV9
Szeroka na 51cm!m82 napisał:Czy ktoś mógłby mi podać szerokość podstawki tego telewizora w wersji 42 calowej?
prosperowiak napisał:Szeroka na 51cm!
PiotrM_ napisał:Czy komuś udało się odtworzyć z USB plik w formacie WMV9 ?
U mnie bez powodzenia, komunikat "Niedostępny".
W specyfikacji jest wymieniona obsługa WMV9
PiotrM_ napisał:Okazuje się że odtwarza WMV9, ale nie HD. Prawdopodobnie do rozdzielczości 720 x .... (nie mylić z 720p).
jaskol napisał:Mam pytanie do osób które aktualizowały oprogramowanie TV.
Czy zauważyliście jakieś zmiany na plus ?
marianin napisał:Jest to na tyle irytujące, że dla świętego spokoju zmieniłem
PiotrM_ napisał:czy po tej operacji konieczne było ponowne porządkowanie programów?
PiotrM_ napisał:czy po tej operacji konieczne było ponowne porządkowanie programów?