w telewizorze nie pasuję mi oprogramowanie,
wolne,
zawiesza się - nie raz trzeba nawet wtyczkę z prądu wyciągnąć bo nic nie pomaga,
smartTV raz się włączy raz nie,
funkcja GUIDE też żyję swoim życiem,
czarny ekran się robi podczas oglądania itp.
telegazeta się sama włącza
Co do kontaktu z infolinią philips:
Pisałem do nich e-mail odnośnie działania telewizora, kazali zadzwonić na infolinię żeby zgłosić usterkę, zadzwoniłem, kazali napisać list.. wysłałem oczywiście poleconym, minął kalendarzowy miesiąc cisza, pisałem @ dlaczego nie odpisali.. "wiadomość została przekazana do działu reklamacji", cisza.. wszedłem na czat, w końcu znalazła się kompetentna osoba i po chwili zadzwonili do mnie, oczywiście po raz kolejny musiałem opisywać sytuację, zgłoszenie serwisowe przyjęte.. no i teraz znowu muszę czekać.
Oczywiście mimo to nie odpuszczę dopóki nie dowiem się co się stało z moim pismem i dlaczego tak długo to trwało. Napisałem do nich w tej sprawię i zobaczę czy coś odpiszą.
Do tego niezgodność towaru z umową już raz był zgłaszany, niby było wszystko oki ale okazało się że telewizor został zaaktualizowany, niestety po chwili od uruchomienia telewizora dalej to samo, niestety kolejny raz okazał się bez sensu żeby zgłaszać bo kolejny czas bez telewizora i by wyszło że więcej w serwisie jest niż u mnie.
W końcu nie wytrzymałem i zgłosiłem po długim czasie (jak wyżej) i zobaczymy co teraz powiedzą.