Mieszkam w miejscu, w ktorym raczej nie da sie zrobic odsluchu (nie takiego jak u nas w Polsze Po prostu nie ma sklepu z prawdziwego zdarzenia tylk oi wylacznie ze sprzetem A/V...Marantz z Denonem ma jakis sklepiczek to tu to tam..zero miejsca i mozliwosci na odsluch. HK tez...(w sumie z HK mozna by cos zmontowac ale za to obsluga -ZERO pojecia heh jeszcze mniej niz ja)
Ok, koniez zalow. Krotko - jestem skazany na wybor bez odsluchu
Po dlugim naprawde czytaniu roznych forow i recenzji mam 3 modele amplitunerow :
1. Marantz AVR 5003
2. Denon AVR 1909
3. Yamaha 663
Jesli chodzi o glosniki...ech...nigdy ni mialem porzadnego sprzetu, wiec nic ale to nic mi do glowy nie przychodzi.
No, moze tylko Jamo 606.
Prosze, bardzo prosze o jakies sugestie (tylko bez-"idz zrob odsluch a nie glowe zawrracasz!" tego akurat nie da rady.
Jesli chodzi o kase to ok 5 - 6 k na ampli plus glosniki.
nie chcialbym wydawac wiecej.
Oczywiscie jesli macie inne rady to rowniez bardzo prosze.
Pomieszczenie jakies 4,5 x 6m (kiedys bedzie ten sprzet docelowo w pom. 4,5x4,5m).
70% filmy plus TV 30% muzyka (rock 80% )
Dzieki wielkie.
Ok, koniez zalow. Krotko - jestem skazany na wybor bez odsluchu
Po dlugim naprawde czytaniu roznych forow i recenzji mam 3 modele amplitunerow :
1. Marantz AVR 5003
2. Denon AVR 1909
3. Yamaha 663
Jesli chodzi o glosniki...ech...nigdy ni mialem porzadnego sprzetu, wiec nic ale to nic mi do glowy nie przychodzi.
No, moze tylko Jamo 606.
Prosze, bardzo prosze o jakies sugestie (tylko bez-"idz zrob odsluch a nie glowe zawrracasz!" tego akurat nie da rady.
Jesli chodzi o kase to ok 5 - 6 k na ampli plus glosniki.
nie chcialbym wydawac wiecej.
Oczywiscie jesli macie inne rady to rowniez bardzo prosze.
Pomieszczenie jakies 4,5 x 6m (kiedys bedzie ten sprzet docelowo w pom. 4,5x4,5m).
70% filmy plus TV 30% muzyka (rock 80% )
Dzieki wielkie.