Need for Speed Hot Pursuit

yarcoos

New member
"[...]Stworzono specjalne narzędzie - autolog, który wydaje się być w paru miejscach inspirowany serwisami społecznościowymi, w tym najpopularniejszym z nich, facebookiem. Oprócz rozmów z innymi osobami, ma też kilka innych funkcji - wyśle na przykład powiadomienie, gdy ktoś pobije rekord gracza, by ten mógł natychmiast coś z tym zrobić."

Multi przez PSN i rywalizacja ze znajomkami to jak dla mnie dwie podstawowe zasady mogące tytulowi dac niesmiertelnosc. Jezeli tylko nie zostana skopane- sukces murowany.

Kapral_Hicks

Klub HDTV.com.pl
vip
WOW Premek111(Przemek ?) za info, nfs hot pursuit to super seria i z chęcią sprawdzę co wymodzili. Choć powiem szczerze że nie przekonuje mnie absolutnie pomysł "otwartej" trasy to grze szanse dam. W hot pursuit 2 na ps2 gram do dziś, już teraz nie robią takich gier. Swoją drogą ver HP2 na ps2 to zupełnie inna gra była niż to co na komputerze czy xboxie pod tym samym tytułem:)

premek111

Active member
Bez reklam
Gra się bardzo przyjemnie,niestety miałem możliwość wypróbowania tylko 1 trasy,druga jest dostepna dopiero podczas gry z przyjacielem z listy.Może ktoś chętny ?Graficznie jest bardzo dobrze,choć trudno mówić o szczegółach bo grałem na nocnej trasie.Jutro ściągne na PS3 tam mam więcej znajomych.

yarcoos

New member
Dzisiaj Cie dodam do Znajomkow; jak ktos ze stalych forumowiczow ma ochote- to chetnie tez dodam i pobawimy sie na tym demku wspolnie- im wiecej msg o tym, ze ktos pobil moj czas- tym wiekszy fun z kolejnych prob ;)
Od jutra rzezbie, bo dzisiaj tylko sciagne; a wieczorem juz umowiony jestem na Fifke.

oscylator

New member
A ja przy okazji dzisiejszego demka wspominam sobie z PC
NFS'a III: Hot Pursuit (1998) wtedy jak to u dzieciaka:
szał, emocje, pułapki, piekielnie szybko uciekające El Ninio i radiowóz Lambo.
Przez tę pamięć, wysoko mam postawioną poprzeczkę dla NFS'a
od Criteriona. Konfrontacja wieczorem.

azet

Member
Bez reklam
kurcze no co oni, jutro to jest dzisiaj, oni żyją na jakiejś innej planecie ? jutro zaczyna się wieczorem ? czy na drugi dzień ?

Ogr

New member
Bez reklam
Demko mi siadło jest GIT ! Ograłem kilka razy jest bardzo dobrze grywalny !!! Grafa bardzo ładna ,efektownie .Kupił mnie nowy NFS,myślę że na to czekałem ;)

Ostatnia edycja:

azet

Member
Bez reklam
wrzucili coś koło 18.00 , i małę rozczarowanie, chciałem uruchomić kierownicę a tu nici, co do gry taka sobie fajna zabawka, efektowna graficznie, fajne kraksy które jednak pewnie się znudzą za jakiś czas i skuszę się na pełną wersję, chyba że nie obsłuży DF GT...

Peek

New member
Bez reklam
Oczekiwałem troche innego - lżejszego feelingu w takiej grze, ale ogólnie jest ok, graficznie bardzo fajnie.

Szkoda, że Nissan 370Z to czołg, ale może w miarę z lżejszymi i szybszymi autami to się zmieni, nie wiem czy kupię, ale gra na pewno bedzie miała moc.

dredsons

New member
Bez reklam
wrzucili coś koło 18.00 , i małę rozczarowanie, chciałem uruchomić kierownicę a tu nici, co do gry taka sobie fajna zabawka, efektowna graficznie, fajne kraksy które jednak pewnie się znudzą za jakiś czas i skuszę się na pełną wersję, chyba że nie obsłuży DF GT...

Czyli kierownicą w demko nie zagram:(

yarcoos

New member
o 15.30, po powrocie z pracy zagladam... zadnego dema niet
godz. 18 jest! nastawiam sciaganie i ide na silownie
po 20 siadam spokojnie w fotelu i odpalam...
Pierwsze co mnie wbilo w fotel to niesamowity dzwiek przestrzenny i ostra, pasujaca klimatycznie muza. Kto odpalal ta gierke na 6/7 glosnikach z podkreconym subem, bedzie wiedzial o co mi chodzi ;) Cud, miod, malina. Po obejrzeniu wstepu demonstrujacego idee i zasady gry przyszedl czas na jedyny w poczatkowej fazie dostepny tryb: gliniarz i kilka aut, ktore trzeba uziemic. Cienki jestem, wiec dopiero za trzecim razem, przy wsparciu blokad i kolczatek uziemilem wszystkie auta, odblokowujac tym samym tryb dla "sciganego".
Ogolnie adrenalina 100%; nocny klimat, nitro, koledzy gliniarze nadajacy przez radio- mialem gesia skore. Grywalnosc na poziomie, ktory oczekiwalem. Jest sporo z Criteriona: widok mapy glownej, dzwony, prezentacja wozow itd.
Po wejsciu w tryb uciekinierow: okolo 4 minutowy wyscig po zakonczeniu ktorego dowiedzialem sie, ze... mataman jest lepszy o 0,39 sek :]

Tyle na goraco; ja kupie preorder na 100%

Do góry